Bli med på et større oppdrag

Sommerstevnet i Sarons Dal er et fundament vi bygger vår organisasjon ut fra. Til dette trenger vi frivillige som ønsker å trå til med en innsats, og som blir en del av et større oppdrag.

 Det årlige Sommerstevnet er en av grunnpilarene som vi bygger vår misjon ut ifra.Til dette trenger vi frivillige medhjelpere som ønsker å trå til med en innsats, og som blir en del av et mye større Oppdrag.

Troens Bevis hadde tidligere i mai en kampanje i den muslimske byen Tita i Burkina Faso, hvor vi fikk se mange hundre mennesker ta imot Jesus. Det rører hjertet å se så mange mennesker bli berørt av Evangeliet, og få et livsforvandlende møte med Jesus.

Hvert år strømmer flere tusen mennesker til den lille bygda Kvinesdal for å delta på et stevne med fokus på de unådde. Vi ser utover våre egne landegrenser for å møte mennesker med Det gode budskapet. Til dette trengs flere hundre mennesker som ønsker å hjelpe, og trå til under enkle kår for å bidra til å skape det beste Sommerstevnet som noensinne har vært i Sarons Dal. Vi trenger mennesker som har et målrettet fokus, og som er så mye større enn den praktiske oppgaven man gjør, og som blir en del av en større misjonshistorie. Du kan bety en forskjell for unådde mennesker der ute.

{snippet video|92625}

For påmelding og mer informasjon, se troensbevis.no/medhjelper
Tags:


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter