Muslimsk landsby møtt av Jesus

Vi er på vei mot en av de mange unådde landsbyer i Burkina Faso. Evangelist Hans Martin Skagestad gjør seg klar for en tredagers kampanje i den muslimske landsbyen Tita. Det er mai og begynnelsen på regntiden, men det stopper ikke Evangeliet!

Tita er en liten landsby med 15 000 innbyggere øst i Burkina Faso. Dette er en unådd landsby der de fleste aldri har hørt om Bibelens Jesus. Vi har hatt tre kampanjedager og over 3000 mennesker kom i snitt på møtene. Flere hundre mennesker tok imot Jesus hver kveld, og mange ble helbredet og satt i frihet.

Lørdags kveld, siste kampanjedag, ble en skikkelig fest. Hundrevis av mennesker begynte å danse i ekte afrikansk stil. Hans Martin delte historien om David, gjetergutten som slo Goliat. Budskapet i talen var at Gud ser til hjertet og ikke alt vi har og alt vi kan prestere. Folket responderte på dette med å gi livene sine til Jesus.

Vi fikk se Guds kraft og kjærlighet bli utøst over disse menneskene som aldri før hadde møtt Han. Sterke historier ble delt. Angst, bevegelsesproblemer, mavesykdommer og beinproblemer forsvant i møtet med Jesus. Ei eldre dame kom til møtet med krykker, men etter forbønnen begynte hun å danse sammen med Hans Martin, før hun nærmest hoppet overlykkelig av scenen for det Gud hadde gjort. For en fantastisk Gud vi tror på!

burkina faso mai2016 dame Denne eldre damen kom til møtet med stokk. Først delte hun vitnesbyrdet før hun danset og sang sammen med Hans Martin.

Oppfølgingen av de som tok imot Jesus er viktig. Vår feltleder Samuel Yaldia, som selv leder over 300 kirker, har ansvaret for å følge opp alle som har tatt imot evangeliet. Dagen etter kampanjen startet nettverket hans en kirke i Tita med en lokal evangelist som pastor.

Ord kan ikke beskrive hvor mye det betyr for disse menneskene i denne muslimske landsbyen. Vi takker Gud for det Han gjør her.  Mirakler, tegn og under viser en kjærlighet og en kraft som folket aldri har møtt før. En Gud ulik alle andre.
Takk for at du er med og gjør dette mulig.

Tags:


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter