Pangstart i Burkina Faso

Evangelist Hans Martin Skagestad fra Troens Bevis har akkurat nå kampanjer i Tita, Burkina Faso. Det hele startet i går kveld, og det ble en festaften i både jordisk og himmelsk perspektiv.

 Vi ble møtt av et par tusen mennesker som danset og sang til det lokale lovsangsteamet. Etter mye musikk og dans ble Hans Martin introdusert. Han fortalte sin troshistorie, om hvordan han tok imot Jesus under en hjelpesendingstur til Latvia. Han fortalte om hvordan han trodde han var den tøffeste i gata med capsen på hodet og buksene på knærne. Folket ble fylt av latter da Hans Martin demonstrerte hvordan han gikk og hvordan han så ut før han møtte Jesus. Han tok dette i en retning for å fortelle at Jesus kan forvandle alles liv på denne måten.

Mann ble helbredet

Etter talen ledet Hans Martin en frelsesinnbydelse, og flere hundre mennesker rakk opp hånda. Flere mennesker ble også helbredet, blant annet en mann som slet med angst og frykt for store menneskegrupper. Han hadde aldri tidligere kunnet være blant så mye folk, og å snakke foran mange mennesker var en umulig oppgave for han. Først responderte han på frelsesinnbydelsen og tok imot Jesus, og like etterpå grep Gud dramatisk inn i livet hans. Han kom fram til scenen for å vitne om dette, foran disse tusener av mennesker han tidligere hadde vært så redd for. Han vitnet takknemlig om det Jesus hadde gjort, og bekjente Jesus som sin Herre.

Vær med å be for oss. Vi har forventninger om at mange mennesker vil ta imot Jesus, og at mange mennesker vil bli helbredet og satt fri de kommende dagene.

Kampanjen i Tita, Burkina Faso fortsetter for fullt fredag og lørdag kveld.

Tags:


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter