Turnerer i Danmark

Troens Bevis’ partnerturne startet onsdag kveld i Pinsekirken Korsør på Sjælland. Troens Bevis’ 200 danske partnere er invitert spesielt til de 7 møtene denne uke. Etter å ha blitt ønsket varmt velkommen av pastor Preben Westh delte misjonsleder Rune Edvardsen inspirert fra de siste kampanjene i Myanmar, India og Nepal. Samtidig tok han de danske tilhørerne med inn i misjonsstrategien for å nå de 3 milliarder unådde med evangeliet.
Administrativ leder Glenn Tønnessen fortalte deretter om arbeidet som hver dag berører flere tusen mennesker.

– Hver dag bekjenner 100 mennesker troen på Jesus etter å ha gjennomført brevkurset vårt. Jeg kjenner ingen menighet i verden som vinner så mange mennesker hver dag. Jeg har nylig kommet hjem fra Himalaya-området der vi støtter 100 innfødte evangelister. Jeg møtte 25 av dem. Fellesnevneren er at våre evangelister planter menighet i en unådd landsby før de starter husmenigheter i omliggende unådde landsbyer. Partnere som sender ut sin innfødte evangelist er med og bringer evangeliet til «jordens ende».

Korsør-området er nok det området som har færrest Troens Bevis-partnere, men det møtte likevel opp noen partnere fra området i tillegg til endel fra Pinsekirken og fra området omkring.Det ble registrert flere nye kontakter og stor interesse for misjonsarbeidet. Torsdag kveld fortsetter turneen i Apostolsk Kirke i Aalborg før Herning Frikirke besøkes fredag ettermiddag.

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter