Flere hundre tok imot Jesus i Ghana

Kampanjen i Sawla i Ghana er over. Det har vært tre gode kvelder med 1500-2500 fremmøtte hver kveld. Flere hundre har tatt imot Jesus, og mange har blitt helbredet og satt i frihet av Jesus Kristus. Det har vært dager fylt med glede, takknemlighet og hardt arbeid, både for teamet fra Norge, men vel så mye de lokale menighetene.

De lokale pastorene og lederne var svært begeistret over at vi valgte å holde kampanje i byen deres, og selv om de ikke hadde de økonomiske kreftene til å gjøre et slikt løft selv, bidro de med solid arbeidsinnsats fra morgen til kveld. Det var ikke vanskelig å se hjertet bak, hjerte for de fortapte.

 Ghana er et land med mange pastorer, korstog og kampanjer, særlig i sør. I nord, der vi holdt kampanje, står islam sterkere, og behovet for evangeliet er stort. Flere av lederne i området gir uttrykk for hvor annerledes Troens Bevis’ kampanjer er i forhold til dem de er vant til fra de større byene. Vi har et fokus på å nå de ikkekristne, alle må få høre de gode nyhetene om Jesus.

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157663333702773″ flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Ghana 2016″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Du kan selv være med å støtte arbeidet økonomisk ved å klikke på knappen under.

{snippet gavepopup|Støtt arbeidet}

Tags:
,


Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter