Spennende åpningskveld i Myanmar

Kapasiteten ble sprengt på Rune Edvardsens første kampanjekveld i Myanmar. 12 000 deltok første kveld. Åpningskvelden skaper nå et luksusproblem ettersom og arrangørene må nå skaffe flere stoler foran kveldens kampanje.

Et voldsomt trafikkaos møter teamet da de ankommer stadion første kampanjekveld i storbyen Yangon, i Myanmar. Over 80 busser står parkert langs innfartsveiene, og folk kommer også både til fots, i biler og på motorsykler.

Inne på selve stadion begynner de 10 000 stolene å fylles opp.

Å ha den første kampanjen i en ny by og et nytt land er spennende. Vil folk komme? Aldri før har Yangon hatt denne type arrangement. Nå er det ingen tvil!

Det populære kristenrock-bandet Iron Cross drar konserten i gang. Vanvittig flinke musikere, som tydeligvis er godt kjent blant folket og som gir god respons.  Etter en drøy time er det Rune Edvardsen og bandet sin tur. Rune takker for velkomsten og drar i gang et knippe klassikere, som for tilhørerne er helt nye. Men musikk er et universalt språk, og publikum klapper og er med.

Se bilder fra kampanjen:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157661549782772″ flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Myanmar 2015″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Troens Bevis

Oppnådde god kontakt

Innimellom sangene snakker Rune varmt om sitt møte med Myanmar, og  snakker også om den aktuelle politiske situasjonen
i landet som nettopp har avholdt et vellykket valg etter årevis med militært styre.

– Denne kvelden var først og fremst for å bli kjent og komme her som venner, forteller Rune. Vi vil ikke bare være et vanlig rockeband, spille høy musikk og være «artister». Jeg føler vi oppnådde god kontakt med folk.

SMS-oppfølging

Da Rune spør om noen ønsker å ta imot Jesus, er det en stor mengde som rekker hendene i været. Det viste da også responsen på mobiltelefon til Rune. Et grep i oppfølgingsarbeidet etter kampanjen er at folk som ønsker det tar kontakt vi SMS for så å bli kontaktet av lokale menigheter. Men arrangørtrøbbel gjorde at de fire telefonnumrene ikke ble vist på storskjermene, så Rune leser like godt opp sitt eget nummer. I bilen på vei til hotellet etter konserten blinker telefonen heftig i brystlomma. Innen et par timer har over 300 meldt seg via SMS, og 60 forsøkte å ringe.

Den fantastiske åpningskvelden skaper et luksusproblem, kapasiteten ble sprengt og arrangørene lover å skaffe flere stoler til neste dag.

Se Runes videooppdatering før første kampanjekveld:

I forbindelse med storsatsingen i Myanmar, har Troens Bevis satt i gang en kronerulling for å dekke inn utgiftene.

GÅ TIL AKSJONSSIDE

Støtt aksjonen ved å klikke på knappen over, eller ved å sende en SMS med kodeord TRO MYANMAR til 2377. Da bidrar du med 300 kroner,-

Du kan også gi en gave på aksjonskonto 3080 31 01449. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter