To store misjonssatsinger på en uke

Denne uken arrangerer Troens Bevis kampanjer i Afrika og Asia. I kveld forkynner Rune Edvardsen for tusenvis av ungdommer når startskuddet går for storsatsingen i Myanmar, mens Hans Martin Skagestad er godt i gang med en kampanje i et av de mest unådde områdene i Burkina Faso.

Denne uken gjør Troens Bevis en historisk misjonssatsing med mål om å fylle en hel stadion med unge mennesker i storbyen Yangon, i Myanmar. Dette er en del av misjonssatsingen som Troens Bevis gjør i Sørøst-Asia.

For første gang går 140 lokale kirker i Myanmar sammen om et så utadrettet misjonsarrangement. Med musikk som verktøy skal ungdommene nås med evangeliet om Jesus Kristus. En av landets mest populære kristne popgrupper blir med for å trekke unge folk til stadion, mens Rune Edvardsen vil være der med sin musikk og med sin klare Jesus-forkynnelse.

Forventningene til de lokale kirkelederne er store. Flere innfødte evangelister er trent og klare til å plante nye menigheter med de nye troende i etterkant av kampanjen. I de siste årene har Rune Edvardsen besøkt landet utallige ganger, og hatt samtaler med kirkeledere, landsbyhøvdinger, politikere, generaler – alt for at evangeliet skal åpne seg i Myanmar.

Se Runes videooppdatering foran kveldens kampanje:

I forbindelse med storsatsingen i Myanmar, har Troens Bevis satt i gang en kronerulling for å dekke inn utgiftene.

GÅ TIL AKSJONSSIDE

Støtt aksjonen ved å klikke på knappen over, eller ved å sende en SMS med kodeord TRO MYANMAR til 2377. Da bidrar du med 300 kroner,-

Du kan også gi en gave på aksjonskonto 3080 31 01449.

Går til unådde områder i Burkina Faso og Ghana

Også Troens Bevis sin norske evangelist, Hans Martin Skagestad, holder i disse dager en firedagers evangelisk kampanje i Burkina Faso. Etter første kveld forteller han: «Startskuddet ble over all forventning. Flere tusen mennesker kom til stadion i byen Poytenga, som befinner seg i et område med kun fem prosent kristne. Hundrevis gav livene sine til Jesus. Mennesker ble helbredet, og mennesker ble satt i fri.»

I forkant av kampanjen var det militært kupp i Burkina Faso. Hans Martin har derfor vært ekstra nervøs over situasjonen i landet.

– På søndag er det valg i Burkina Faso, og da er det jo vanlig at det blir litt uroligheter i landet. Vi må derfor komme oss ut av landet før den tid. Til nå er forholdene bra.

Nå forventes det at folkemengden vil øke hver kveld etter som ryktene om kampanjen og miraklene går i byen.

– Målet med kampanjen er å plante mange nye menigheter i dette unådde området. Her trengs det hjelp til å sende ut innfødte evangelister, sier den unge evangelisten.

Avlyste reise på grunn av terrorangrep

Etter Burkina Faso hadde Hans Martin planer om å dra videre til Mali for å planlegge en kampanje der til neste år.

– På grunn av terrorangrepene de siste dagene så er det fortsatt unntakstilstander i landet. Vi drar derfor direkte til Ghana der vi neste uke skal ha en kampanje litt lenger nord i landet.

Både Rune og Hans Martin ønsker forbønn for kampanjene sine. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter