Rune Edvardsen til Myanmar

Troens Bevis går til nye steder med evangeliet. Nå i slutten av november venter en historisk utendørskampanje i Myanmar der tusener av ikke-kristne skal nås med evangeliet.

Det er bare fem prosent evangeliske kristne i landet. De aller fleste er buddhister. Nå skal det for første gang arrangeres store folkemøter på en stadion den 26. – 28. november med Rune Edvardsen med band.

– Dette er jo spennende. Den 8. november var det valg i landet. Bare et par uker senere har vi denne store kampanjen i landet. Det vil sette et ekstra fokus på kampanjen som kommer til å nå mange. Det er første gang at baptister, metodister og pinsevenner går sammen om en slik kampanje. Det vil gjøre det lettere for dem å samarbeide også i framtiden, sier Rune Edvardsen og fortsetter:

– Det er den unge generasjonen og de ikke-kristne som er målgruppen for kampanjen. Derfor har vi også med oss det mest populære musikkbandet fra landet, og det vet vi trekker mange mennesker, sier verdensevangelisten fra Kvinesdal.

Store mål
– Hva er målet for kampanjen?
– Den stedlige arrangementskomiteen forventer at rundt 5 000 mennesker skal svare JA på frelsesinnbydelsen. Disse vil bli fulgt opp gjennom vårt brevkurs for nyfrelste, som er oversatt til deres språk. De frammøtte vil også bli invitert inn i menighetene på stedet. Vi kommer også sammen med de nasjonale kirkene til å plante rundt ti menigheter i etterkant av kampanjen, svarer Rune Edvardsen.  
    
Det er 140 kirker som står bak kampanjen, og det forventes at rundt 20 000 mennesker skal komme til stadion disse dagene i slutten av november. Myanmar – tidligere Burma, som har vært et lukket land, er nå gjennom en demokratiseringsprosess blitt åpen for slike kampanjer.

Og hva er mer naturlig enn at Troens Bevis er der med evangeliet om Jesus Kristus. Nye steder skal nemlig bli nådd med evangeliet.

Sagt om Myanmar

Fra det øyeblikket du setter foten i Myanmar kan du forberede deg på en virkelig unik opplevelse. Nå, mer enn noen gang tidligere, begynner folk fra hele verden å oppdage Myanmar for hva det er; – et virkelig fascinerende og unikt reisemål, og møter med kanskje noen av de vennligste og mest sjarmerende mennesker på denne planeten.

De som har besøkt Myanmar frydes av landes dype tro, sterke kultur, bergtagende historie og vakre folk. Den sanne følelsen man får av å besøke Myanmar ble udødeliggjort i ordene etter Rudyard Kipling og hans berømte sitat:

«This is Burma, and it is unlike any land you know about».
Rudyard Kipling, «Letters from the East» (1898)

Etter å ha vært avskåret fra resten av verden for så mange tiår, så har Myanmar oppnådd en unik bevaring av sin sterke kultur og sitt frodige, urørte landskap. Med sin rikdom i naturressurser, rangerer landskapet i Myanmar blant de mest fantastiske severdigheter i verden, og skiller seg ut fra andre reisemål i Sørøst Asia.

Myanmar blir også kalt Suvanabhomi, som betyr «det gyllne landet», og etter et besøk i dette fantastiske landet så forstår man hvorfor!

Fakta om Myanmar:

Befolkning: 50,5 millioner innbyggere
Hovedstad: Naypyidaw
Største by: Yangon (Rangoon) med cirka 5 millioner innbyggere
Religion: 80% buddhister og 36% unådde folkeslag

Vær med å bidra!

GÅ TIL AKSJONSSIDE

Støtt aksjonen ved å klikke på knappen over, eller ved å sende en SMS med kodeord TRO MYANMAR til 2377. Da bidrar du med 300 kroner,-

Du kan også gi en gave på aksjonskonto 3080 31 01449. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter