Vietnamesere tent i brann for evangeliet

Siden Troens Bevis sitt brevkurs «Det Nye Liv» ble tatt i bruk i Vietnam i vår er flere vietnamesere kommet til tro.

I vår åpnet Troens Bevis et nytt oppfølgingskontor for Brevkurset «Det Nye Liv» i Vietnam.  Brevkurset blir flittig brukt av vietnamesiske evangelister som et evangeliseringsredskap. Det blir også brukt i nye husmenigheter for å undervise nye troende da det er stor mangel på kristne ledere som kan undervise. Brevkurset er for øvrig det første av sitt slag som er offentlig godkjent av myndighetene i landet.

Vitner for venner og kolleger
Pham er 28 år gammel. Han ble en troende for seks måneder siden da en venn inviterte ham med til menigheten.

«På det tidspunktet var jeg en alkoholiker og gambler. Jeg hadde skilt meg fra min kone, og jeg var ikke fornøyd med livet. Etter å ha vært i kirken flere ganger, oppdaget jeg at jeg trengte Jesus. To dager etter at jeg tok imot Jesus, gav jeg opp både drikking og røyking. Jeg gikk også til min tidligere kone og delte evangeliet med henne. Selv om vår relasjon ikke er gjenopprettet, kan vi nå være venner», forteller Pham.

Han forteller videre at han fortsetter å dele evangeliet med sine arbeidskolleger og venner, og inviterer dem til å være med på møte i menigheten.

«Jeg ble også akkurat ferdig med Brevkurset «Det Nye Liv». Jeg satte veldig pris på brevkurset fordi det gav meg en dypere forståelse av frelsen. Nå er det lettere for meg å dele evangeliet med andre. Tusen takk for at dere har hjulpet meg. Må Gud velsigne dere!»

Kurset ble gjennombruddet
Lai er 35 år gammel. Han forteller at faren hans ble en kristen for to år siden, men selv tok han ikke den nye troen veldig alvorlig.

«Jeg ble ofte med faren min på møte i menigheten, men jeg tok ikke undervisningen om Jesus alvorlig. I løpet av disse to årene har menigheten flere gange foreslått at jeg burde bli døpt. Men jeg har alltid hatt en unnskyldning. Egentlig var det fordi jeg ikke trodde på Jesus og ikke mente at dåpen var nødvendig for meg. Men de siste månedene har faren min oppmuntret meg til å ta Brevkurset «Det Nye Liv». Selv om jeg ikke var veldig interessert, tok jeg kurset. Brev for brev opplevde jeg at jeg stadig hungret mer etter Guds ord, og jeg ble mer og mer interessert i kurset», sier
han.

«Nå forstår jeg Guds kjærlighet og frelsen i Jesus, og jeg ønsker å bli døpt. Faktisk kan jeg ikke vente til jeg blir døpt! All takk til Gud for Hans utrolige kjærlighet mot meg og hele verden. Tusen takk for dette kurset som har hjulpet meg å forstå denne kjærligheten!»

Hjelp flere som Lai og Phan å ta imot Jesus ved å støtte brevkurset med en gave i dag!

{snippet gavepopup-dynamisk|GI EN GAVE|0}

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter