Flott åpningskveld med Egil Svartdahl

God stemning og godt med folk under åpningsmøte i Sarons Dal der Egil Svartdahl minnet om å huske å skru på hvileknappen.

På tross av lett regn og grå himmel de siste dagene i Kvinesdal har den ene campingvognen etter den andre rullet inn i Sarons Dal der kapasiteten nesten er sprengt.

– Men det er fremdeles noen få plasser igjen, forsikrer Stevnekontoret søndag ettermiddag.

Alle generasjonene var også godt representert da Rune Edvardsen kunne ønske velkommen til Sommerstevnet fra plattformen under åpningsmøte lørdag kveld. I anledning 50. års jubileet for Sommerstevnet, ble Kari Edvardsen og to fra det opprinnelige styret, Johan Tobiassen og Kåre Svindland, også hedret mens de fortalte litt om den første tiden da visjonen om verdensvid evangelisering fra den lille sørlandsbygda ble plantet i hjertene deres av Aril Edvardsen.  

– Jeg lærte å ta en dag av gangen, og etter hvert plantet Gud samme visjon i hjertet mitt som han hadde gitt Aril. Fra da av var jeg med og støttet alle de nye ideene som
Aril kom hjem med, husket Kari fra den første tiden. Hun og Aril stod trofast sammen i tjeneste i over 50 år før han gikk bort i 2008.  – Les det fine intervjuet med Kari Edvardsen på fvn.no.

Ordfører Per Sverre Kvinlaug (KrF) hadde også flere lovord å si om misjonsarbeidet som fikk satt Kvinesdal på det internasjonale kartet. Han overrakte også en gavesjekk til Rune Edvardsen fra Kvinesdal kommune til Dina-stiftelsen sitt humanitære arbeid.

Egil Svartdahl gledet som vanlig med tidsriktig og velformulert undervisning med fokus på hvile i et samfunn der selv mobilen trenger egen hvileknapp.

«Vi må slutte å spørre folk hva de skal gjøre i ferien. Vi må i stedet spørre dem hva de ikke skal gjøre», understreket Svartdahl. Han fremholdt spesielt bøkene til Thomas Sjødin som skriver om alt han oppdaget han ikke trengte å gjøre mens han pleiet sine to gutter som var født med hjerneskade og døde  i ung alder. (Bøkene til Thomas Sjødin er tilgjengelig gjennom Hermon Forlag og selges i Stevnebutikken under Sommerstevnet).

Søndag 12. juli er det Rune Edvardsen som taler under kveldsmøte kl. 19:00. Alle møtene kan sees live på web-TV på troensbevis.no.

Se bildegalleri fra åpningsmøtet:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157655371980568″ flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2015″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Dan Alexander EdvardsenFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter