Innsamling til jordskjelvrammede i Nepal

Gjennom SMS, mail og brev til våre partnere har Troens Bevis gitt 220 000 kr.- til jordskjelvrammede Nepal. Aksjonen er nå i ferd med å avsluttes.

Over 8500 mennesker er omkommet etter det kraftigste jordskjelvet på 80 år. Skjelvet som inntraff lørdag 25. april hadde en styrke på 7,9. Noen dager senere rammet nok et jordskjelv landet.

Skadene etter skjelvet er enorme. Troens Bevis har omlag 52 innfødte evangelister i de hardest rammede områdene. Støtten er gitt til våre evangelister, deres menigheter, familier og nabolag gjennom våre to feltledere i landet, Sudip Khadka og Dawa Singye.  

Begge feltlederne uttrykker sin dypeste takknemlighet til alle giverne som har hjulpet dem ut av denne katastrofen. De kan fortsatt fortelle om enorme behov, og om en tung vanskelig gjenoppbyggingsfase som er startet.

Troens Bevis vil med dette få takke alle som har støttet innsamlingsaksjonen. Dette har vært en utrolig vanskelig tid for mange av evangelistene våre som ble rammet, og for våre to feltledere i landet, som begge er rammet og har deltatt aktiv i hjelpearbeidet.

Må Gud velsigne dere!

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157655351751495″ flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Jordskjelv i Nepal» autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Troens BevisFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter