Flott ungdomshelg i Sarons Dal

Troens Bevis’ årlige ungdomsfestival Jesus to the Nation har denne helgen funnet sted i Sarons Dal med 240 registrerte påmeldte og opp til 350 ungdommer på møtene. Flere som hadde tatt med sine venner til festivalen har fått se dem ta imot Jesus. En enkelt menighet fikk oppleve at ti ungdommer tok et standpunkt for Jesus denne helgen i Sarons Dal.

– Under helbredelsesbønnen søndag kveld ble vi bedt om å legge handa der vi hadde vondt. Jeg har i dag ikke lengre smerter i min nakke og benene mine. Ole Filip Sollie er en av ti unge fra Pinsekirka Flekkefjord som siden fredag har campet innerst «rett over elva».

Hovedtaler har vært David Hasseløy fra Intro. Men Rune Edvardsen, Hans Martin Skagestad, Morten Haave, Janne Karin Haatveit og David Haddeland har også inspirert ungdommene til livsviktige valg denne helgen.

Et team fra Intro Oslo har ledet lovsangen gjennom hele helgen og ledet ungdommene inn i ellevill begeistring og lovsangsjubel.  

De mest utholdende ungdommene var også tilstede i den store Sarons Dal-halle på avslutningsmøtet mandag formiddag. Her fikk de levert en «tapas» talemeny med Jon Håtveit, Miriam Mork Bednarz og tilslutt Filadelfia Lyngdal-pastor, Grete Andersen.
 
– Du bygger ditt ungdomsarbeidet gjennom trofasthet, forpliktelse og bønn og gjennom å ta ansvar. Vær positiv, bygg relasjoner og fullfør løpet. Dette er nøkler for å lykkes!

Festivalsjef Morten Haave og Troens Bevis-evangelist Hans Martin Skagestad har ledet den årlige ungdomsfestivalen.

– Det mest positive denne helga er alle de ungdommene som har tatt imot Jesus. Det at mennesker får møte Gud er det viktigste som kan skje. Vi ønsker å være en annerledes ungdomsfestival med et tydelig fokus på Frelse, Åndsdåp og Misjon.

Dette har også vært tidenes camp der mange har lagt ned et betydelig arbeid i å rigge kreative innsalg til sine camping- og teltområder. Mange har vist et utrolig engasjement under konsertene. Camp’en har rett og slett vært helt fantastisk.

Dette å se ungdom møte Jesus og være med å legge til rette for dette er en utrolig takknemlig oppgave. Og oppleve og se stemningen. Dette er bare utrolig gøy å være med på å arrangere. Vi har også et stort styre fra mange menigheter, som ser viktigheten av festivalen. Vi ser også et stort potensiale for å vokse.

Morten og Hans Martin er slitne etter festivalen, men begeistret etter denne gode helga. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter