Hvordan være gode foreldre?

Alle ønsker å være gode foreldre, men få føler at de strekker til. Dette ønsker Stina og Kai Anders Johansen å snakke om når de har seminar under årets Sommerstevnet i Sarons Dal.

Mandag 13. juli kl. 11:00 vil Stina og Kai Anders Johansen ha seminar om det å være gode foreldre. Med rundt tusen barn og ungdom som deltakere på Stevnet, så bør dette bli veldig aktuell undervisning for alle foreldrene som også har tatt turen til stevnet. Stina og Kai har fire barn sammen i alderen 12 til 18 år og kommer til å dele ærlig om sine erfaringer som foreldre på godt og vondt.

«Vi tror dette er et litt ømtålig tema å snakke om fordi mange ikke føler at de strekker til,» sier forkynnerparet til Troens Bevis. «Men netopp derfor er det et viktig tema å ta opp fordi foreldre trenger oppmuntring og ikke fordømmelse. Vi kommer til å være åpen med både valg vi er glade vi har tatt og feil vi vet vi har gjort, og viktigst av alt kommer vi til å se på hva Bibelen sier om det å være mamma og pappa og hvordan vi kan hjelpe vår barn til å finne troen på Jesus.»

Hvem er seminaret for?

«Vi pleier å si litt på spøk at om du er en mor på 90 år og har en datter på 70 så er du fortsatt mamma og har noe å lære, men først og fremst retter vi oss mot alle som har barn i alle aldre boende hjemme nå. Samtidig kan det også være bra for besteforeldre og for par som venter barn,» sier Stina og Kai Anders Johansen. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter