Filip Bernard fra The Voice til JTN

Filip Bernard Jensen er en av de åtte gjenværende finalistene i «The Voice» på TV2. I år blir han å høre på ungdomsfestivalen Jesus to the Nations som går av stablen 19. til 22. juni i Sarons Dal.

Du har kanskje ikke tenkt over det, men Filip Bernard Jensen fra «The Voice» kan like godt sies å være fra Sarons Dal. I 2012 år reiste han rundt som ett-åring for Sammen for Norge-teamet som er utsendt fra Troens Bevis og De Frie Evangeliske. Han har også vært med som medarbeider på ungdomsfestivalen Jesus to the Nations. I år kommer Filip Bernard tilbake til festivalen, men denne gangen står han på scenen og synger.

– Sist jeg var på Jesus to the Nations lagde jeg mat på kjøkkenet. Det blir veldig gøy å gjøre noe jeg elsker så mye mer, å synge. Jeg er supergira, forteller «The Voice»-deltakeren Filip Bernard Jensen.

Denne våre har han tatt Norge med storm. Han har imponert både mentorer og TV-seerne på «The Voice», og gått videre til semifinale i det populære programmet som går fredags kvelder på TV2.

– Det er helt skinnsykt gøy å være med på «The Voice», forteller sørlendingen. – Det er veldig lærerikt og svært utfordrende. Jeg har alltid sunget, men å plutselig stå der foran først og fremst fire veldig bra mentorer, 7-800 publikummere i studio og du har 530 000 mennesker som ser deg på TV, da blir det veldig spesielt.

Han forteller at en av de gøyeste opplevelsene fra The Voice hittil var duellen med lovsangsleder i Filadelfiakirken i Fredrikstad, Anette Marie Fossum. De sang «Ain’t no mountain high enough».

– Vi fikk veldig god kontakt og bygde opp et vennskap som gjorde duellen lettere og tryggere.

Klar for semifinale
Filip Bernard tror at hemmeligheten om at han har kommet så langt i «The Voice» er at han har 100 prosent fokus på musikken.

– Det er fort gjort å fokusere på at en må prestere skikkelig bra og vise hva man kan, hva en skal si, passe på å ikke bli sendt ut osv. Slikt kan gå til hodet på en. Det eneste jeg kan gjøre er å lage bra musikk. Jeg ønsker ikke bli pushet på å gjøre ting som ikke er meg. Jeg har lyst til at opptredenene skal være noe jeg kan være stolt av, som er meg.

– Jeg tror heller ikke jeg kunne klart å være med på «The Voice» uten Jesus. Han er det viktigste i livet mitt. Jesus er festningen min som jeg kan lene meg til. På «The Voice» er det så mye press, og så mange følelser. Du står på en scene og blottlegger seg for hele Norge. Det tror jeg kan ødelegge en person litt. Jeg bruker mye tid sammen med Jesus for å «lande» i mellom opptredenene.

Nå til fredag er det semifinale i «The Voice». Denne gangen er det TV-seerne som bestemmer om Filip Bernard skal komme videre eller ikke.

– Jeg gleder meg skikkelig til å gå på scenen. Hele tiden har jeg fått bekreftelser fra min mentor Yosef om at dette er bra. Det blir spennende å se hva folk egentlig tenker, avslutter Filip Bernard.

Du kan selv fortelle Filip Bernard hva du tenker ved å stemme på han på til fredag. Vi ønsker han lykke til og gleder oss utrolig mye til å høre han synge på sommerens ungdomsfestival i Sarons Dal som er 19. til 22. juni.

Meld deg på årets festival her → 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter