fbpx

Lars Agnar Rosten 50 år

Fredag 1. mai fyller Lars Agnar Rosten 50 år.

Han er fra Lofthus i Hardanger, men kom i ung alder til Sørlandet. Tidlig ble han oppdaget av Aril Edvardsen i Troens Bevis. Der gikk han gradene fra å selge bøker for Logos Forlag, bli forlagssjef, markedssjef – for så å ende som administrativ leder i organisasjonen. Han stod Aril Edvardsen nært, var en av hans nærmeste medarbeidere og har siden 1990-tallet sittet i styret i Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Lars Agnar, eller Lasse som han kalles, har usedvanlige gode administrative evner. Han er visjonær, effektiv, klarsynt og resultatorientert. Det er inspirerende å samarbeide med ham.

Når han kom til Sørlandet på 1980-tallet ble han fort en av ungdomslederne i Filadelfia, sin lokalmenighet i Kristiansand, parallelt med at han jobbet i Sarons Dal.  I 2003 ble han engasjert som administrativ leder i samme menighet. Han ble med i pastorteamet, med særlig vekt på administrasjon, personalarbeid og presseansvarlig. I denne tiden vokste arbeidet i Filadelfia betydelig. Som eksempel kan jeg nevne barnehagesatsingen til menigheten som er imponerende stor.

De siste årene har Lars Agnar Rosten også jobbet deltid i Troens Bevis Verdens Evangelisering. Misjonen er nemlig en av hans store hjertesaker! Vi er heldig som nyter godt av hans gaver.

Kjære Lasse! Du er en medarbeider og venn vi i Troens Bevis setter svært høyt. Du betyr mye for oss! Gratulerer med de 50! Det er «middagshøyden» i livet. Vi ønsker deg mange år med god helse, styrke og kraft!

Gud velsigne deg!

Rune Edvardsen og Sten Sørensen Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter