Troens Bevis besøkte Tromsø og Sommarøy

Sist helg besøkte Sten Sørensen og Glenn Tønnessen fra Troens Bevis to menigheter i Tromsø-området. Flere nye støttepartnere kunne være med å sende ut fem nye innfødte evangelister i Sørøst-Asia.

Troens Bevis sitt hovedsatsingsområde er Sørøst-Asia.

– Vi har et mål om å sende ut 1000 nye innfødte evangelister i dette området de kommende år, og vi er godt i gang. Administrativ leder i Troens Bevis, Glenn Tønnessen, er begeistret over dette konkrete oppdraget, spesielt på bakgrunn av at landene i Sørøst-Asia er blant de mest unådde land i verden.

I Tromsø Baptistkirke holdt forkynner og styreformann Sten Sørensen en inspirerende misjonstale om det store oppdraget ut ifra misjonsbefalingen i Matt. 28. 18-20.

– I misjonsbefalingen finnes det tre punkter som Jesus sa til sine disipler og som jeg her vil understreke: «Han forsikrer dem om sin makt, Han gav dem et oppdrag (hele verden skulle vinnes) og Han lovet dem sitt nærvær. Misjonsbefalingen ber oss nå ut til ALLE folkeslag»

Misjonstalen kan du høre her.

I Sommarøy Baptistkirke talte Sten om et av de store spørsmålene i livet.

– Noe forstår vi med en gang. Noe vil vi forstå siden. Noen ting vil vi aldri forstå. Dette må vi bare innfri oss med og legge det på Gud. Dette tilhører det skjulte i Gud. Denne verden er full av spørsmål, spesielt fra ikke-troende. I himmelen blir det ingen grubling. Derfor kan vi som tror sette vår lit til dette.

glenn-møte

Glenn Tønnessen følger nøye med på misjonstalen av Sten Sørensen i Tromsø Baptistmenighet.

Troens Bevis jobber nå med å knytte til seg samarbeidskirker, såkalte partnermenigheter, og dette spørsmål behandles nå i de to baptistkirkene som ble besøkt.

– En partnermenighet vil si en menighet som vi har et gjensidig forpliktet samarbeid med. Troens Bevis forplikter seg blant annet til å besøke menigheten minst en gang i året med tale og misjonsinspirasjon, mens menigheten på sin side støtter et konkret misjonsprosjekt med lite eller større månedlig beløp.

– Det er veldig flott å komme ut og treffe misjonsvenner, og i Tromsø og Sommarøy var i så måte intet unntak. Vi oppfordrer menigheter til å ta kontakt med oss nå for å booke møter for neste høst og vinter. Vi er flere i organisasjonen som reiser og besøker menigheter, og har nå begynt å fylle opp kalenderen for kommende periode, avslutter Glenn.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter