Dina-korset ble til velsignelse for Dina-jentene!

Smykkedesigner fikk inn flere tusen kroner til Dina-stiftelsen gjennom Dina-korset.

For Unni og Rolf Engedal er Sarons Dal og Dina-stiflensen blitt en livsstil. De siste 17 årene har ekteparet vært med som medhjelpere under Sommerstevnet. De ble også med Troens Bevis på en fellestur til Israel i 2002, og har siden vært sterkt engasjert og en stor velsignelse for arbeidet.

– Rolf styrer campingen under Sommerstevnet, og fordi det blir så mye jobbing har vi fast tilholdssted i en av de små hyttene ved siden av hallen, ler Unni.

– Nå har vi fått bygget trapp og malt hytta, så det er blitt riktig så koselig, selv om vi blir litt ertet, ler hun videre.

For 15 år siden gikk Unni på et smykkekurs. Hun begynte å designe sine egne smykker og har hatt det som en hobby siden.

– Ved siden av fulltidsjobb så har jeg solgt litt på messer og slikt, forteller hun.

Men i sommer hadde hun lyst til å gjøre noe ekstra, så hun spurte om tillatelse til å kalle et kors hun designet i sølv, for Dina-korset. Hele 75 prosent av salget skulle gå rett til Dina-stiftelsen.

unnirolf

Unni og Rolf Engedal har kommet fast til Stevnene i Sarons Dal i bortimot 17 år!

– Det ble noen tusen, ja, som jeg fikk gi til Dina-stiftelsen etter salget under Sommerstevnet i fjor sommer, sier Unni og legger beskjedent til at det ble nok også litt mere enn de 75 prosentene som kom Dina-stiftelsen til gode.

– I tillegg er vi jo også månedlige støttepartnere av Troens Bevis Verdens Evangelisering, og da jeg fylte 60 i høst, ville jeg heller ha penger til  Dina-stiftelsen enn personlige gaver. Jeg har jo alt jeg trenger allikevel, legger hun til.

Den driftige 60-åringen forteller at hun ellers jobber fullt som hjelpepleier.

– Jeg har jobbet 41 år på det samme sykehjemmet, så jeg pleier å si at jeg har sett flere generasjoner komme og gå. En dame som gikk bort nylig ble 101 år gammel. Jeg pleide også hennes mor, som også ble 100 år, forteller Unni.

Dina-stiftelsen ønsker også å rette en varm takk til våre partnere som engasjere seg personlig i arbeidet på forskjellig vis. Det er fantastisk å se innsatsen som får inn betydelige midler til nødhjelp. Tusen takk! 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter