Arabere får be til en kjærlig Gud

«Jeg vil gjerne vitne om det Gud gjorde for meg», sier Naima til Miracle Channel. TV-seere i den arabiske verden opplever at Gud svarer på bønn i Jesu navn.

Et av Troens Bevis sin arabiske satellittkanal sine mest populære TV-program er en ukentlig direktesending fra Kairo hver mandag kveld kl. 20:00. Dette programmet kan bli sett over hele Nord-Afrika, Midtøsten, Europa og Skandinavia. I TV-studio sitter Nora, en anerkjent lege og familieterapeut som også er kristen. Hun har en sterkt åndelig tjeneste og har i flere år ledet et forbønnsprogram på Troens Bevis sin arabiske satellittkanal der seere kan ringe inn på direkten for å få forbønn. En stor andel av dem som ringer er muslimer. Men mange seere ringer også inn for både andre og tredje gang for å fortelle at de har kommet til tro på Jesus etter at Gud svarte deres bønn i Jesu navn. Her er vitnesbyrd fra seere i 2014 som ikke er i tvil om at en kjærlig og omsorgsfull Gud svarte deres bønn:

Maria:
«Hilsninger til ansatte og TV-teamet ved Miracle Channel. Jeg er mor til to jenter og jeg vil gjerne vitne om Guds gjerning. Min eldste datter har vært syk i lang tid, og alle prøvene har vært svært negative. Hun har vært syk i flere år. Vi har bedt mye, og en dag ble hun bare frisk. Helbredet! Legene og lærerne hennes var ganske forvirret. Vi bor i Europa, og alle sa at det var et mirakel. Nye prøver viser at ingenting er galt med henne lenger.»

Basim:
«Jeg ba om forbønn for at vi kunne få barn, og all takk til Gud som svarte vår bønn. Nå er min kone gravid etter at vi har ventet i seks år.»

Anwar:
«Jeg spurte om dere ville be for Basik som ble uskyldig fengslet. Vi takker Gud for at Han svarte på bønnen og fikk Basik ut av fengselet. »

Faruk:
«Først og fremst vil jeg takke dere for all forbønn, og Nora for hennes bønner. Må Gud velsigne dere alle. Som svar på bønn har Gud har gitt meg et barn, og jeg ber at barnet skal være friskt og sunt. Jeg er veldig takknemlig. Nå vil jeg også gjerne at dere ber for mine foreldre som søker om statsborgerskap, at Gud vil velsigne prosessen. Takk for deres bønner.»

Samsara, på websiden:
«Jeg vil gjerne vitne om Guds godhet. Jeg ventet i fire år uten å bli gravid. Nå er jeg velsignet med en sønn etter at jeg gråt og ba sammen Dr. Nora. Han heter Andrew og han er fire måneder gammel.»

Gamal:
«Jeg spurte etter forbønn fra Dr. Nora da min mann og min bror ble fengslet i Libya. Takk Gud for at han lyttet til vår bønn og de ble satt fri i går. Gud velsigne dere.»

Kalila:
«Jeg ringte for en stund tilbake da jeg hadde problemer med stemmebåndet, og tjenesten min er lovsang. Legen sa at jeg kom ikke til å synge igjen, men jeg er takknemlig for at Gud helbredet meg.»

Nabila:
«Jeg spurte etter forbønn for jeg hadde fått Hepatitt C. Men heldigvis har Gud helbredet meg, og nå finnes det ikke spor av viruset i blodprøvene.»

Ukjent:
«Jeg ba etter forbønn så jeg kunne bli gravid, og nå er jeg tre måneder på vei.»

Samia:
«Min datter Magdy hadde en hudsykdom, og Gud helbredet henne, alle ære til Herren!»

Naima:
«Jeg ba med Dr. Nora om å få et barn, og Gud gav meg en sønn. Jeg vil gjerne vitne om det Gud gjorde for meg.»

Mariam:
«Min datter var gift i tre år uten å bli gravid, og jeg ba for henne og de fikk en sønn. Min svigersønn var syk, og Gud helbredet han.»

Natalia – USA:
«Natalia ringte for å fortelle oss om Guds storhet etter at vi ba sammen. Hun ringte programmet sammen med sin mann etter at legen hadde bekreftet at hun ikke kunne få barn. Vi holdt kontakt gjennom Facebook, og Gud velsignet dem med Daniel for ti dager siden, og Natalie ville gjerne at vi skulle proklamere hva Gud har gjort for dem.»

*alle navn på seere er forandret

{snippet gavepopup-dynamisk|Gi en gave til TV-arbeidet|0} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter