fbpx

Forsaker alt for Jesus

Her får du møte flere av muslimene som Miracle Channel har vært i kontakt med de siste ukene. Mange opplever forfølgelse etter at de tok imot troen på Jesus.

Miracle Channel er Troens Bevis sin arabiske satellittkanal. Den sender daglig 24 timer i døgnet til et område der det bor over 400 millioner arabere i Nord-Afrika og Midtøsten.

Her får du møte flere av seerne  som har kontaktet Miracle Channel de siste ukene gjennom rapporten fra vårt arabiske oppfølgingskontor:

Tarfah:
Tarfah er en muslimsk mann som er gift og har barn. Han kom til tro på Jesus gjennom Miracle Channel sitt TV-program som heter «Spørsmål om den kristne tro» og «Marias sønn».  Etter å ha sett på programmene ringte han vårt oppfølgingsteam. Vi sendte han en bibel for tre måneder siden, og sist uke ble vi overrasket over å oppdage at han hadde allerede lest store deler av Bibelen, og at han hadde gitt sitt liv til Jesus. Nå ønsker han hjelp til å komme inn i en dypere relasjon med Jesus. Han vil også gjerne studere Bibelen sammen med sin kone som ikke har tatt imot Jesus ennå. Han ber for henne sammen med oppfølgingsteamet vårt, og de holder kontakt over telefonen, der de også svarer på hans spørsmål om sin nye tro og Bibelen.

Malik:
Hun tok imot Jesus etter flere telefonsamtaler med vårt oppfølgingsteam. Det første hun sa da hun ringte var: «Kan du fortelle meg mere om deres Gud?». Som forventet går hun gjennom en vanskelig tid mens hun prøver å fortelle familien og venner om sin nye tro. Hun forventer å få sterke, også voldelige, reaksjoner fra dem.

Youssef:
En mann fra Midtøsten som tvilte på Guds eksistens. Etter at han kommuniserte med oss gjennom Facebook bestemte han seg for å følge Jesus. 

Azwa:
Han er en gift, muslimsk mann fra Algerie som nylig tok imot Jesus. Vår oppfølgingsteam er regelmessig i kontakt med Azwa som gjerne vil ha hjelp i relasjonen til hans kone. Han utrykker stor takknemlighet for denne kommunikasjonen.
Wadi and hans forlovede Eira:

Et forlovet par ringte og spurte om de kunne få rådgivning. Vårt team møtte dem og har hjulpet og veiledet dem så mye de kan over flere samlinger.  Wadi og Eira er veldig takknemlige for kanalen som bryr seg om dem på et personlig nivå.

Maali and Maazin:
Et ektepar som har hatt mye konflikter med hverandre på grunn av økonomiske problemer. De ringte og spurte etter rådgivning, som de fikk med en gang gjennom Guds ord og forbønn. Nå går det bedre med dem, og teamet vårt følger dem opp.

Yacoob:
En troende som gav livet til Jesus for 17 år siden. Han ble kjent med Jesus gjennom Miracle Channel. Han forteller at han er hatet på grunn av sin tro. Hans familie innkalte muslimske ledere til megling fordi han ikke vil fornekte Jesus. Han ringte oss for å be med han slik at Gud kan lære han mer om sin tro, og hvordan han kan motstå vanskelige tider.  

Abdar:
En troende som ble kjent med Jesus gjennom kanalen vår. Han er tørst for mer om Jesus og den Kristne troen.

Nasima:
En troende jente som ringte oss for å spørre oss om noe hun lurte på i Bibelen. Vi fant snart ut at hun komme fra muslimsk bakgrunn og er hatet for hennes tro på Jesus.  Hun har det veldig tøft og er lei seg fordi hun ikke kan gå på møter fordi foreldrene hennes forbyr henne å forlate huset. Vi ba for og trøstet henne.

Ameer:
En muslim som sier at han er en følger og en venn av kanalen. Han har ringt oss regelmessig det siste året og vil nå møte oss for å snakke om Jesus.

Wajiba:
Ei muslimsk jente som spurte oss om en bibel gjennom posten. Hun følger kanalens program.

Hossam:
Ringte for med spørsmål om Jesus og kirken. Etter vi snakket til han ville han gi livet sitt til Jesus. Han ble enig, og vi har fulgt han opp gjennom telefonen. Vi har også koblet han med en menighet.

Galila:
Følger kanalen og ringer oss ukentlig. Lider av problemer hjemme på grunn av hennes tro på Gud. Hun spurte oss om å be slik at Gud kan røre ved hennes families hjerte og tillate henne å gå i kirken.

Wadi:
En kvinnelig seer av Miracle Channel for å fortelle oss om et mirakel. Hennes mor var syk, og hun følte at den Gud som de snakket om på Miracle Channel fortalte henne at hun ikke skulle frykte. Han rørte ved moren slik at hun ble helbredet. På den tiden var ikke Wadi en troende, men hun ba oss om å få en bibel, så vi sendte den med en person til henne. Så ringte hun oss for å lære mer om Jesus, og vi fikk be med henne til frelse.  

{snippet gavepopup-dynamisk|Gi en gave til TV-arbeidet|0}

* alle navn er forandretFå siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter