Et hav av løftede hender

Mange indere har knapt en dør de kan låse om kvelden. Men de har pyntet seg i sine vakre drakter og er kommet på møte for å få en flott musikkopplevelse. De skulle jammen få mye mer en det.

Kveldens kampanjemøte startet med bønn for nasjonen med bønn om mulighet til fritt å forkynne evangeliet. Rune Edvardsen forkynte evangeliet tydelig. Denne kvelden holdt Rune den klassiske talen om Jesus eller Barabbas. I sin karakteristiske stil med sin røde gitar hengende på ryggen, ga han forsamlingen spørsmålet:

– Vi du gamle med ditt liv? En dag vil du måtte legge ned din stolthet og alle dine meninger. Da vil du få spørsmålet om hva du gjorde med ditt liv. Som lite barn har du ikke mye valg, men som ungdom må du begynne å gjøre egne valg. Da kommer også livets store valg: Hvor går du etter din død? Velger du Barabbas og det som er negativt, eller velger du å gå for Jesus, Han som er bare er god, og som tok din skyld på seg?

Et hav av løftede hender veivet over den enorme plassen der rundt 15 000 mennesker var samlet. Det var rett og slett vanskelig å se noen som ikke løftet sine hender. Unge staute karer, eldre skjelvende kvinner, unge alvorlige kvinner – ja, også godt modne menn løftet sine hender mot Himmelen. Rune fortsatte:

rune-bønn-skarer

Rune Edvardsen ber og forkynner for 15 000 indere.

– Gratulere, frelse har kommet til deg i kveld. Du er fri, din synd er betalt. Du er blitt ren og hvit som snø, for ingen synd er så stor at Jesus ikke kan vaske den bort.

Enda en kampanjekveld er over – enda en kveld der tusener valgte Jesus.  Det er en ære å få være til stede. Himmelen må glede seg i kveld.  I morgen er siste kampanjekveld. Forventningene til hva Herren skal gjøre i morgen – er store!

{snippet gavepopup-dynamisk|Støtt misjonsarbeidet i India|51000} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter