fbpx

Helt utrolig å se!

Jon Øyvind Stokkeland (23) fra Kvinesdal har vært med Troens Bevis på tur før. To ganger tidligere har han vært med til Dina Stiftelsens sitt arbeid i Kongo. Nå er han med på tur til India.

– Jeg har alltid hatt lyst til å se min sambygding, Rune Edvardsen i aksjon. Jeg kan understreke at det er helt annerledes å se arbeidet med egne øyne enn å lese om det. I forkant har jeg lest om India. Nå opplever jeg at India er et spesielt land, så dette er stort å oppleve. I flere år har min misjonsinteresse vokst på grunn av det arbeidet Troens Bevis driver. Disse dagene har vært en oppkvikker for meg, sier Jon Øyvind.

Er det noen inntrykk du vil dele med leserne?
– Jeg har mange inntrykk. Dette er jo en helt annen verden. For meg har det største vært kampanjedagene der flere tusen mennesker søkte frelse. Det var helt utrolig! I Norge er det lite å se av slikt. At vi ser så lite vekkelse, gjør oss passive. Her blir folk frelst i stor skala.

Vil du nevne noe konkret?
– Å se Runes frimodighet og hvordan han blir brukt av Gud, er svært inspirerende. Han preker jo evangeliet så enkelt. Like fullt er det svært kraftfullt, svarer Jon Øyvind.
Det er viktig at unge mennesker får bli med ut å se evangeliet i funksjon. Det er helt klart at det gjør noe med misjonsiveren. Verden trenger ungdommer som brenner for misjon!

{snippet gavepopup-dynamisk|Gi en gave til misjonsarbeidet i India|51000}Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter