– Pappas misjonsiver har gjort noe med meg

Pauline Carlsohn (26) fra Gøteborg er med på sin første tur til India. Sammen med sin far, Peter Carlsohn, tidligere bassist i rockebandet Jerusalem, har hun vært i Burundi og Kongo. Pauline er umettet på misjonsturer. Slike reiser gjør noe med henne.

– Jeg har vært heldig å få være med pappa på flere utenlandsreiser. Da han spurte om jeg ville være med til India, kunne jeg ikke svare nei. Dette er jo et bønnesvar og et stort «eventyr» å få være med på. Jeg er imponert når jeg ser hvordan Troens Bevis arbeider rundt om i verden. Faktisk kunne jeg personlig tenke meg å engasjere meg i et slikt arbeid i framtiden, sier hun oppglødd.

Hvilke opplevelser har du gjort her i India?
– Andre kvelden under første kampanjen da Rune spurte om folkeskaren ville bli frelst, og alle rakk opp sine hender, var ubeskrivelig. Da fikk jeg gåsehud. Vi kjente et sterk Gudsnærvær og alt var så ekte! Budskapet til Rune om at alle er like verdifulle, blir lagt merke til når det kommer fra en hvit mann fra Europa. Jeg ser tydelig at Troens Bevis behandler de nasjonale med stor respekt, det imponerer og begeistrer meg, svarer Pauline.

Hva betyr det for deg å være sammen med din far om dette?
– Pappa har jo alltid fortalt fra sine turer med Rune. Han har vist bilder og vi har «nesten» vært der. Men å være sammen med ham om dette gjør et sterkt inntrykk. At pappa er så involvert gjennom bassgitaren under kampanjene, gjør noe med mitt hjerte. Han brenner for at folk skal bli frelst!

– Foreldre vil alltid være rollemodeller for barna. Å se pappa i India gjør at jeg selv vil være neste generasjon som går videre med misjonsstafetten. Jeg håper jeg får bidra med misjonsarbeid i framtiden, svarer hun tydelig grepet, før hun fortsetter:

– Jeg tror ikke det er så mange ungdommer i Sverige som vet om arbeidet som Troens Bevis driver. Det er en ny generasjon som vokser opp, og disse bør få vite om arbeidet som drives utfra Troens Bevis, sier hun med ettertrykk.    

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter