Samstemt frelsesbønn

Første kvelden i kampanjen her i Achmednaga var en kjempeflott kveld. Mange mennesker ønsket å ta imot Jesus, og mange fikk kjenne Guds kraft til helbredelse.

Rune Edvardsens tale var krystallklar. Han fortalte om verdens største kjærlighetshistorie. Bandet og Rune sang sangen «Coming after you… he is searching for your soul». Rune fortsetter:

– Gud ønsker å få kontakt med deg. Selv om du prøver å komme deg unna – så ville han komme etter, fordi Han ville deg bare det beste. Historien om mennesket ble ødelagt på en dag da menneskene snudde seg bort fra Gud. Det er også en som ikke ønsker at dere skal ha et godt liv. Vi vet at ingen er perfekte. Den som står frem her og sier han er perfekt, han har løyet i samme stund. Vi er alle skyldige.

– La oss tenke oss at vi stilles for retten og skal dømmes skyldige. Men så får vi vite at Jesus har gjort opp for oss, han har slettet vår gjeld. Vil du da si: Nei, jeg vil beholde min gjeld. Jeg vil fortsette å betale på den? Da må du også ta straffen som følger med dommen.

Erklær deg skyldfri
Forsamlingen er «med på notene». De lytter:

– Dersom du tar imot Jesus er det ingen krav mot deg lenger. Ta imot dette fra Jesus.  Jesus er gitt til alle mennesker – uansett hvilken religion du kommer fra, for alle kan bli skyldfrie gjennom Ham. Vil du ta imot dette, så kan du erklære deg skyldfri? Bibelen sier at de som bekjenner sine synder, de blir frie. Det er billetten til Himmelen. Da vil jeg be til Kongenes Konge og Herrenes Herre, og Han vil frelse deg!

Mange rekkerer opp hånden som tegn på at dette ønsker de å ta imot. Da tolken leder dem i en frelsesbønn på deres eget språk, kan man tydelig høre at mange ber høyt. Det var et gripende øyeblikk. Rune fortsetter:

– Det var nydelig å høre deres stemmer. Gud har selv hørt dere bekjenne Hans navn. Dette er den eneste grunnen til at jeg er artist. Jeg vil bringe mennesker til Gud. I kveld vil vi også be for syke.

hattterje

Terje Andre Kvinlaug er med på reisen til Troens Bevis. Som Æresgjest fikk han gå med rosa turban.

Mange tenger helbredelse
Mange rekker opp sine hender og tilkjennegir at de trenger helbredelse. Rune sier til dem:

–    Jeg kan ikke helbrede noen, for jeg er bare en vanlig mann. Men jeg kjenner én som kan helbrede. Han er Universets Herre og har all makt i Himmel og på jord. Nå er du selv en troende. Se på din hånd, den tilhører en som tror på Gud. Legg den på ditt syke sted og be til Han som er større enn alt om å gjøre deg frisk. Jeg skal hjelpe deg å be.
Det blir litt uro i forsamlingen. Det er tydelig at noen opplever Guds kraft under bønnen. Etterpå spør Rune hvem som har kjent at Gud rørte ved dem. Gripende mange rakte sine hender i været.

For en fantastisk start på denne kampanjen i Achmednaga. For et åpent og gjestfritt folk. Byen har 600 000 innbyggere, og viste sin gjestfrihet ved å gjøre ære på oss æresgjester ved å lage en rose turban til oss. Nå ligger alt til rette for at mange flere skal få oppleve Gud disse kampanjedagene!

{snippet gavepopup-dynamisk|Gi en gave til misjonskampanjen i India|51000} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter