Like før kampanjestart

Om få timer er det klart for musikkfestival i India. Denne gangen er det kystbyen Kakinada som får besøk av Troens Bevis. 

– I tre år har vi forsøkt å holde musikkfestival i byen Kakinada, som ligger langs kysten i Andra Pradesh. Endelig lar det seg gjøre, forteller Deeven Kumar, som er festivalleder for kampanjene til Troens Bevis i India.

Det er de kristne i byen som spurt om vi kan komme å arrangere musikkfestival. Troens Bevis har hatt stor suksess med musikkfestivalene som har blitt ett årlig arrangement siden 2001. Til nå har misjonsorganisasjonen arrangert 26 musikkfestivaler i nasjonen der førti prosent av befolkningen er under 18 år.

– De kristne minoritetene i byen har flere ganger opplevd vandalisering av anti-kristne, og de ved flere tilfeller har pastorfamilier og kirkebygg blitt angrepet av ekstremister. Vi forventer derfor litt uroligheter når kampanjen settes i gang, men politikeren har gitt sin full støtte til arrangementet, sier Deeven mens Rune Edvardsen og bandet har lydsjekk på scenen.

Deeven forteller at han får stadig telefon fra pastorer og kristne ledere som ønsker å festivalen til sin by.

– De ønsker resultatene som disse festivalene har vist seg å ha.
 
Men det er ingen enkel oppgave å arrangere festivaler. Deeven har sammen med 30 pastorer planlagt kampanjen i over ett år.

– Markedsføringen startet for tre måneder siden. Siden vi forventer litt reaksjoner fra anti-kristne i byen, har vi lagt opp kampanjen ved en kristen skole der vi selv eier tomten. Skulle noen reagere på opplegget så har vi alle rettigheter ved at det er på vår egen eiendom og ved at vi har full støtten fra politikerne.

Troens Bevis sitt mål er at minst ti nye menigheter skal plantes i etterkant av festivalen. Ti nye innfødte evangelister er trente for oppgaven til å følge opp alle søkende og nyfrelst, og til å plante nye menigheter i byen. Du kan selv være en del av denne kampanjen ved å gi din støtte til arbeidet.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter