Rune på ny misjonskampanje

Om få dager legger Rune Edvardsen ut på en ny misjonsreise, denne gangen til det utrolige India, der 20 nye menigheter skal plantes.

For over ti år siden begynte Rune Edvardsen å rette fokus mot nasjonen med verdens største unge befolkning. I samarbeid med Ernest Komanapalli, som er misjonsleder for den lokale misjonsorganisasjonen «Manna Ministries», er det arrangert 26 evangeliske musikkfestivaler i nasjonen der førti prosent av befolkningen er under 18 år. Det som egentlig var en fem års plan, har snart blitt til 15 år.

Suksessen med musikkfestivalen har resultert i at 320 menigheter er plantet. I januar drar Rune Edvardsen tilbake til landet for å holde to nye kampanjer. Kampanjene er gjerne rettet mot den unge generasjonen, og musikk brukes bevisst som kommunikasjonsmiddel. På plakaten står det gratis konsert med flere kjente artister. Rune Edvardsen er hovedartist. Underveis går konserten over til forkynnelse. Hvert år tar titusener av indere imot Jesus som sin personlige frelser på disse kampanjene. Festivalene er derfor et avgjørende redskap som rydder vei for mer tradisjonelt arbeid med menighetsplanting og evangelisering.

Troens Bevis har et sterkt fokus på oppfølgingsarbeidet etter en kampanje, og er mye av grunnen til den store suksessen. Lokale ledere er godt forberedt og nye menigheter blir plantet av innfødte evangelister som er trent for oppgaven. Etter hver kampanje er målet å plante minst ti nye menigheter.

– De neste ti årene ønsker vi å plante 10 000 nye menigheter i Asia, og vi tror redskapet for vekkelse er lokale arbeidere og lokale menigheter. Disse festivalene er med å bryter nytt land og setter lokale menigheter i en bedre posisjon, sier Rune før han drar.

Parallelt med kampanjene arrangeres pastor- og lederseminarer. Her blir de lokale arbeiderne inspirert og utrustet til å nå enda lenger ut med evangeliet i sitt eget land. I år er Sten Sørensen en av seminarholderne.

{snippet gavepopup-dynamisk|Gi en gave til misjonskampanjen i India|51000}Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter