Julehilsen fra Betlehem

Pastoren for Immanuel kirken i Betlehem forteller denne julen at de er oppmuntret over vekkelsen blant muslimer i Algerie.

Pastoren for Immanuel kirken i Betlehem er også en av Troens Bevis sine innfødte evangelister som får fast underhold hver måned. For noen dager siden sendte han følgende Julehilsen:

«Dere er verdens lys. Da Jesus sa dette var han klar over mørket som er i verden. I området vi bor i har mørket rådet og det hersker fremdeles. Det betyr at vi trenger å skinne klarere og sterkere enn noen gang tidligere. For å oppmuntre menigheten vår og for å gi dem et glimt at den større visjonen i Guds rike, ringte jeg til en venn av meg som er pastor i Algerie. Han kommer fra muslimsk bakgrunn og er pastor for en menighet som kun er syv år gammel. Denne menigheten har 400 medlemmer. Jeg inviterte han til å forkynne på Gudstjenesten vår over Skype på internett, som vi viste på storskjerm. Han delte sitt vitnesbyrd med oss om hva Gud kan gjøre på et sted som inntil nylig var helt tomt for kristne. Det er nå flere menigheter i Algerie med Jesus troende fra muslimsk bakgrunn. Og Gud er ikke ferdige med arbeidet sitt. Gud kan gjøre det samme i vårt område om vi tror og tar initiativ til å be og å gå ut!

Det var et sterkt vitnesbyrd fra en pastor som vet betydningen av forfølgelse og hva Gud kan gjøre gjennom sin kraft. Nå forbereder vi menigheten til å ta ansvar og ta del i den store misjonsbefalingen som Herren gav oss. Å være salt og lys i verden!»

Troens Bevis støtter over 1000 evangelister med fast støtte hver måned. Ønsker du å støtte en evangelist?

{snippet giverpopup-dynamisk|Bli støttepartner|30000}Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter