Partnervideoen er på vei

Årets partnervideo har tittelen «Gi Jesus videre» og er på vei til deg i posten. Videoen viser hva dine misjonsgaver har blitt brukt til, og noen av resultatene du har vært med på å skape dette året.

I skrivende stund går forsendelsen av årets Partnervideo ut av dørene fra Sarons Dal. Flesteparten av de omlag 6500 konvolutter er siste par dagene pakket klar av både ansatte og frivillige.

Før konvoluttene ble fraktet ut av kontorene fra Sarons Dal ble mange hender lagt på konvoluttene i bønn til Gud om en rik velsignelse i de tusener av hjem som skal bli deres neste stoppested, og i bønn til Gud om en rik økonomisk velsignelse i form av misjonsgaver på den vedlagte giroen.

På årets Partnervideo blir du blant annet med til India, Ghana, Burundi og Egypt. Arbeidende styremedlem Lars Agnar Rosten samt. vår mediegrafiker Kenneth Tolås har hatt hovedansvaret for årets produksjon.

Troens Bevis opplevde en god oktober måned, noe vi takker våre trofaste partnere hjertelig for, samtidig som vi ligger endel etter budsjettet og fjoråret ved inngang til julemåneden.

Årets partnervideo har tittelen «Gi Jesus videre» og viser hva dine misjonsgaver har blitt brukt til, og noen av resultatene du har vært med på å skape.

DVD-en har et sterkt og inspirerende fokus på å bringe evangeliet ut til de bakerste rekkene, til de som ennå ikke har hørt, og om våre prioriteringer. Som partner i Troens Bevis har du vært med på å gi Jesus videre og derfor ønsker vi å gi deg Partnervideoen som en gave.

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter