Stokkøy og Oppdal sendte ut flere evangelister

Denne helgen har Glenn Tønnessen og Sten Sørensen besøkt tre menigheter i Trondheim regionen. – Det har vært to veldig gode møter fredag og søndag. Det er viktig for oss å få komme ut og treffe misjonsfolket og inspirerer til å stå sammen om det store oppdraget, forteller Glenn på vei hjem sent søndag kveld.

– Vi opplever en god respons fra disse møtene. Menighetene er glad for at vi kommer og besøker dem. Sten talte inspirert omkring det store oppdraget ut ifra Matt.28.16-20. Dette går ut på at Jesus understreker at Han har all makt og at det er utgangspunktet for oppdraget vårt. Og Han vil alltid være nær oss, sier Glenn som er administrativ leder i Troens Bevis.

– Vi fikk støttepartnere til mellom syv og åtte nye evangelister i løpet av helgen. Bare evigheten vil gi svar på konsekvensen av det, sier Glenn entusiastisk. – Vårt mål er nå å sende ut 1000 nye evangelister i Sørøst-Asia. Omlag 250 av disse er allerede sendt ut i området i løpet av de par siste årene. Dette haster! Vi må befolke himmelen før det er for sent. Nå er det tid for å arbeide. Hvordan kan de forkynne hvis de ikke er utsendt. Vi må sende ut. Vi har midlene og må prioritere riktig, fortsetter han.

Siste helg i januar er det Haugesund og Karmøy som stå for tur. Der skal Troens Bevis ha flere møter og misjonskonsert. Ønsker din menighet besøk fra Sarons Dal kan dere sende en e-post til [email protected] eller ringe (+47) 38 35 75 00. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter