Spennende misjonshelg i Oppdal og Stokkøy

Siste helg i oktober står misjon i fokus når Troens Bevis Verdens Evangelisering besøker Baptistkirken på Stokkøy og Oppdal Kristne Senter.

– I løpet av høsten har vi besøkt en rekke menigheter i Norge der misjon står sentralt, sier Glenn Tønnessen, administrativ leder for Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Når Glenn Tønnessen og pastor Sten Sørensen besøker Baptistkirken på Stokkøy og Oppdal Kristne Senter, er målet å inspirere til misjonsglede samt skape bevissthet rundt behovene i dagens verden.

Begge har bred erfaring  som misjonsledere og ledere fra menighetslivet. De har dermed god innsikt i hva slags prosjekter som gir best uttelling både for misjonsgivere og misjonsmarken.

Behovet for de tradisjonelle misjonsprosjektene har i stor grad forandret seg de siste årene. I dag er det helt nye måter å tenke misjon på som kombinerer deling av resurser, økt samarbeid og ny teknologi. I nåtidens misjon hviler mye av ansvaret på de nasjonale og det er dermed avgjørende å ha et strategisk nettverk i misjonslandene.

Under misjonshelgen i Oppdal og Stokkøy vil pastor Sten Sørensen tale mens Glenn Tønnessen vil fortelle om misjonsarbeidet til Troens Bevis Verdens Evangelisering med en misjonsutfordring.  Helgen inkluderer et misjonsmøte i Baptistkirken på Stokkøy fredag kveld og misjonsgudstjeneste i Oppdal Kristne Senter søndag formiddag. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter