Krisen har nådd oss

Den økonomiske situasjonen er prekær. I juli og august sank inntektene våre slik at vi i skrivende stund er 4 millioner i minus. Det gjør at vi ikke har penger til å betale ut våre forpliktelser akkurat nå.

Kjære partner!

Vi skriver for å fortelle at krisen har nådd oss og at den økonomiske situasjonen er prekær. I juli og august sank inntektene våre slik at vi i skrivende stund er fire millioner i minus. Det gjør at vi ikke har penger til å betale ut våre forpliktelser akkurat nå.

Det er svært frustrerende å ha som oppdrag og vinne mennesker for Jesus Kristus og Himmelen, og samtidig kjenne på smerten ved ikke å klare det på grunn av økonomi. Vi jobber med alle de krefter vi har. Vi reiser til mange land for å forkynne sammen med våre innfødte evangelister, samtidig som vi 24 timer i døgnet sender evangeliet utover jorden gjennom Miracle Channel. Selv har jeg 220 reisedager i året og har hatt to frihelger i løpet av året. Jeg er fullt innstilt på å gjøre mitt beste. Staben gjør en stor innsats og vi gir det beste som vi har.

Full fart framover
Vi har partneraksjoner overfor private og menigheter. Noe skjer – men ikke i det tempoet som vi ønsker. Vi er utålmodige og vi ønsker å være med og befolke Himmelen med mennesker som Gud elsker.

Arbeidet vokser hele tiden. De siste år har den økonomiske veksten vært på rundt ti prosent årlig. Rekkevidden øker og vi når stadig nye mennesker i nye områder. Samtidig effektiviserer vi for å få mer ut av våre midler ved enda bedre strukturer og oppfølging. Det koster å vokse. Vi har store voksesmerter for tiden. Det gjør virkelig vondt. VI ROPER, HERRE SEND OSS HJELP. Samtidig vet vi at misjonen er Herrens «hjertebarn». DERFOR HVA ANNET KAN VI GJØRE ENN Å ROPE OM HJELP.

Det er ikke noe hyggelig å stadig be om penger. Det er heller ikke mulig å gjøre noe uten penger i denne verden.

Krisen er akutt:
I november er tre kampanjer forberedt og klare i Thailand. Vi har nå valget mellom å gjennomføre disse kampanjene eller og betale ut lønn til de ansatte.

Paradoks:
Aldri før har vi vært i en slik positiv posisjon som nå med evangeliet utfra Troens Bevis. Vi rekker lengre enn noen gang. Våre misjonsfelt er modne. Evangelistene er på plass. Men hva er det som skjer? SKAL FIENDEN LAMME OSS OG HINDRE OSS I FRELSESOPPDRAGET? Vi har et oppdrag der det er evighets spørsmål som skal besvares.

Kjære venner, vi trenger deres hjelp for å nå disse hjerter som roper om frelse! Vi trenger deres bønner og gaver. Vi trenger at de frelste tar tak og stopper den ondes makt på jorden. Som kristne må vi prioritere, oppdraget skjer ikke av seg selv! Vi er de utvalgte. Vi er «trekkbåten» som drar lasten. Sammen med dere partnere er vi uovervinnelige!

I disse dager ber jeg om at Herren kjemper for sin sak og minner sine om oppdraget som må ut til jordens ender.

VI KAN IKKE AVLYSE KAMPANJENE. VI KAN HELLER IKKE LA VÆRE Å GI VÅRE ARBEIDERE SIN LØNN. En arbeider er sin lønn verdt.

VI TRENGER AKUTT HJELP TIL Å KOMME UT AV DENNE KRISEN!

På forhånd tusen takk!

 

{snippet gavepopup|JEG VIL STØTTE}

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter