Rune holder konsertkampanjer i Thailand

I tidsrommet 6.–17. november holder Rune Edvardsen ni konserter i Thailand. Han skal også ha konsertkampanje for Kongens Garde i Bangkok, noe som skjer for første gang i landets historie.

– Jeg får holde konsertkampanje for 2000 soldater i Kongens Garde i Bangkok fordi flere generaler er blitt frelst. Disse har åpnet vei for meg. Det er første gang i historien slikt skjer, forteller en takknemlig Rune.

I flere år har han jevnlig besøkt Thailand og knyttet kontakter. Dette bærer nå rik frukt og kampanjer i flere byer står for tur.

– Jeg kommer til å samarbeide med lokale menigheter som er blitt plantet, pluss allerede eksisterende menigheter, slik at det blir felleskirkelige kampanjer. Vår målgruppe er vanlige innbyggere og jeg gleder meg til å holde kampanjer for første gang i Thailand.

Han sier at det blir ikke som å holde kampanjer i Afrika, der dette har fungert i mange år. I Thailand er dette som å starte fra en begynnelse. Der har evangelisering mer skjedd fra person til person. Nå skal store forsamlinger samles:

– Jeg regner med at kampanjene kommer til å samle rundt 3000 mennesker på hvert sted. I de siste årene har jeg jevnlig besøkt landet.  Jeg bygger på kjennskapet jeg har til landet og folket, i tillegg til erfaringen jeg har fått fra konsertkampanjer i andre land. Både teamet og jeg gleder oss. Dette blir en milepel, og nå skal det satses i Sørøst-Asia også med kampanjer, avslutter misjonslederen.

Vi har stort behov for støtte til disse konsertkampanjene i Thailand. Vil du bidra?

Bli en støttepartner ELLER Gi en enkeltgave

GI MED MOBILEN: SEND EN SMS MED TRO (BELØP) TIL 2377. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter