Hadde Jesus i hjertet i 12 år

Ahmad ble sendt bort da hans foreldre oppdaget at han var blitt frelst gjennom en av våre evangelister i Spania. Men 12 år senere kom han inn gjennom dørene til sin gamle menighet.

Flere av Troens Bevis sine innfødte evangelister jobber opp mot arbeidet som går ut fra Troens Bevis. Vi har evangelister som følger opp Rune Edvardsens kampanjer i Asia og Afrika, evangelister som er knyttet opp mot oppfølgingskontorene til Brevkurset «Det Nye Liv», og vi støtter også evangelister som virker blant arabere. De kan følge opp TV-seere som tar kontakt med oss etter å ha sett på vår arabiske TV-kanal, Miracle Channel, men de kan også bruke våre arabiske TV-program som et evangeliseringsredskap i sin egen tjeneste.

Barcelona
Et ektepar som får støtte fra Miracle Channel startet en tjeneste blant arabere i Barcelona for 20 år siden. De har tre virkegrener som betjener behovene til den nordafrikanske befolkningen i Spania, som teller en million. Den ene tjenesten kommer til utrykk gjennom to kulturelle sentere som møter de praktiske behovene spesielt blant kvinner og ungdom. Den andre fokuserer på produksjon av audiovisuelt materiale og trykksaker som forklarer troen for immigranter. Den tredje er en aktiv menighet. Her er et vitnesbyrd fra tjenesten deres:
«For 12 år siden tok Ahmad (ikke virkelig navn) imot Herren hos oss da han var en tenåring. Livet hans forandret seg dramatisk, han ble døpt og begynte å få undervisning så han kunne vokse i troen.  Han var vår store glede i vårt lille arabiske fellesskap på den tiden. Hele hans vesen utstrålte glede og kjærlighet for Jesus.

Men kun noen måneder etter hans omvendelse oppdaget hans veldig religiøse familie hva som hadde skjedd, og de iverksatte en sterk forfølgelse av hans nye tro. De flyttet han fra Spania og sendte han til en islamsk internatskole i et annet europeisk land. Vi mistet all kontakt med han til vår store sorg, det var helt umulig å ha forbindelse med han.

For noen få uker siden, etter 12 år, kom Ahmad gående inn gjennom døren til menigheten vår og overrasket oss alle. Vi ønsket ikke å ta noe for gitt eller skremme han bort, så vi ønsket han velkommen med mye kjærlighet uten å stille spørsmål. Amhad gikk så bort til en av våre team medlemmer og sa: «Du vet, Jesus forlot aldri hjertet mitt, ikke engang for et øyeblikk gjennom alle de årene.» Pris Herren!  

Vi har stort behov for støtte til misjonsarbeidet som går ut fra Troens Bevis Verdens Evangelisering.  Vil du være med å gi en gave til vårt arabiske misjonsarbeidet som går ut gjennom vår arabiske TV-kanal?

Bli en støttepartner ELLER Gi en enkeltgave

GI MED MOBILEN: SEND EN SMS MED TRO (BELØP) TIL 2377.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter