Nye koster i spissen for bønneskolen

Etter at veteranen, Kjell Haltorp, har ledet bønneskolen på meget dyktig og entusiastisk måte i syv år, ble stafettpinnen onsdag i stevneuka, overlevert Sten Sørensen.

Sammen med Svein Andersen og Glenn Tønnesssen overtok han ansvaret for dette viktige arbeidet.

– Vi tror og opplever at bønneskolen er viktig for hele Sommerstevnet. På en måte kan du si at bønnearbeidet er stevnets «fyrrom», som gir ringvirkninger utover hele dagen.

– Folk kommer til samlingene med forventning. Vi har en fast gruppe, men også en del mennesker som kommer og går etter som det passer inn i deres dagsprogram, sier stevnesjef Sten Sørensen.

Ber for folks bønnebehov
– Det første som skjer er at vi deler et Guds ord som åpning. Deretter ber vi for alle bønneemnene folk har levert inn i forbønnskassen framme ved plattformen.

– Hvert enkelt bønneemne blir lest opp og deretter konkret bedt for. Hver dag kommer 10 til 15 nye emner, og vi tar alle like seriøst.

– Vi ber også for planetene, barna og lederne, om at de får gode samlinger, der Jesus blir løftet fram. Det samme gjelder det viktige arbeidet som skjer på YouthPlanet, sier en entusiastisk, Sten Sørensen.

Bønn for særskilte behov
– Et annet selvsagt bønneemne er det som skjer i stevnehallen og de ulike forkynnerne som står på plattformen.

– I tillegg til dette ber vi gjerne for spesielle behov som måtte dukke opp. For eksempel i dag morges da vi ba særskilt for Thailand. En av de thailandske gjestene som er med under Sommerstevnet, deltok på dagens bønnemøte.

– Vi la hendene på henne og ba for Thailand og evangeliets framgang i dette landet. Utover dette ber vi for andre konkrete ting innen misjonen og evangeliets utbredelse.

– Vi tar dessuten tid til å be for hverandre, i den grad folk som deltar på bønneskolen har personlige behov. De ti siste minuttene av våre samlinger går gjerne med til dette, sier Sten Sørensen, som framhever folks entusiasme og aktive deltakelse under samlingene i regi av bønneskolen.

Se bilder fra bønneskolen:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157645363804249/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet i Sarons Dal» autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Oddbjørn Wetteland 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter