Emeline og Sunniva på nattåpent

Under stevneuken får hele bygda høre noen av gla’ tonene fra Sarons Dal under nattåpent i Kvinesdal sentrum.

I år var det Emmeline og Sunniva med foreldrene Lise og Tony Gulbrandsen som underholdt med sang og musikk i Kvinesdal sentrum under nattåpent, før Jarle Waldemar holdt et gøyalt trylleshow ispedd en folkelig og familievennlig forkynnelse. Alle tre er kjente ansikter fra barne-TV. Det er tydelig at både Emeline og Sunniva og Jarle Waldemar har funnet sitt publikum. Flere barn strømmet til rundt scenen mens foreldre og besøkende fulgte underholdningen fra plassen rundt.

– Vi er en familie som kaller oss kristne og elsker Jesus, sa Lise Gulbrandsen, mor til Emeline og Sunniva, mens hele familien sang og underholdt de flere hundre tilskuerne.

– I vår familie ønsker vi sammen å peke på Jesus. I vår hverdag opplever vi at Gud er med oss i alt, både når ting er vanskelig og når ting går på skinner, forsetter Lise fra scenen før de går i gang med neste sang.

– Hva slags tilbakemeldinger får dere når dere opptrer på denne måten?

– Jeg må si at det har vært utelukkende positivt. De fleste tilbakemeldingene vi får kommer egentlig via e-poster og tekstmeldinger fra foreldre som lytter til CD ’ene våre. Barna har kanskje fått dem i gave, også fortsetter foreldrene å lytte til musikken i bilen etter at barna er godt på skolen. Mange av disse foreldrene er ikke kristne, men det er tydelig at tekstene rører ved dem, fortelle mor i familien.

Så snart døtrene Sunniva og Emeline tar en pause fra scenen stimler det folk til bordet der familien signerer og selger de fem cd’ene som de har spilt inn i årenes løp. Døtrene er også kjent fra barne-tv på NRK.

Familien går i Arendal Misjonsmenighet der pappa Tony er musikkpastor. Familien holder ofte lovsangsseminarer i kristen sammenheng, mens det også blir større konserter sammen med artister som Aleksander Rybak og Solveig Leithaug.

– Tony og jeg traff hverandre på et møte der Åge Åleskjær talte da vi var 17 år gamle, forteller Lise.

– Og nå har vi holdt må med lovsang og musikk i 18 år, inkludert Cd’ene til jentene.

Lise røper også at det er Tony som skriver all musikken, mens hun står for tekstene.

– Tony kan få melodien og musikken til en sang veldig raskt, men jeg må gjerne bruke opp mot en uke før jeg blir fornøyd med teksten, sukker hun.

– Men det som har vært viktig for oss er at jentene har fått prege musikken vår fra de var små, og det de har vært opptatt av på forskjellige stadier.

Emeline og Sunniva er i Sarons Dal under hele Sommerstevnet der de leder lovsang på KidzPlanet og familiemøtene. Jarle Waldemar er pastor på JuniorPlaneten og er også med på familiemøtene hver kveld.

Se bilder fra nattåpent:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157645722198404/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet i Sarons Dal» autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Oddbjørn Wetteland 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter