Se VM-finalen på storskjerm i Sarons Dal

Søndag kveld vil VM finalen i fotball vises på storskjerm i Sarons Dal-hallen, den største konsert- og publikumsarenaen i region.

– Vi vet at VM-finalen er en stor begivenhet for mange, og for å skape en hyggelig ramme rundt finalen under Sommerstevnet, inviterer vi alle på Stevnet og i distriktene rundt til å komme og se finalen hos oss, sier Glenn Tønnessen, administrativ leder i Troens Bevis Verdens Evangelisering.

Det betyr dermed at ingen av stevnedeltagerne behøver å velge finale kampen kontra stevnemøtene, men kan få med seg begge deler.

– Vi håper også at folk i distriktet som kanskje ikke pleier å ta turen opp i Sarons Dal vil føle seg fri til å tilbring søndagskvelden sammen med oss. Jeg tror garantert at jeg kan love stor stemning i hallen under kampen, tilføyer Glenn Tønnessen med et smil.

Dermed blir det kveldsmøte søndag kveld kl. 19:00 der Rune Edvardsen taler før finalen vises på storskjerm kl. 21:00. På samme tidspunkt åpnes det for kaffe og sosialt i Re-Lax teltet utenfor Stevnekontoret, der Rune Edvardsen vil fortsette kvelden med live musikk etter finalen er ferdig.

Startskuddet for årets Sommerstevnet går lørdag kveld med ni innholdsrike dager for store og små. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter