Gjennombrudd i Nandyala

Etter to uker i India, er Rune Edvardsen og hans musikere kommet tilbake til sine hjem og familier. Søndag kveld var siste konsert for årets «International Music Festivals» i India.

{snippet video|92159}

Redigering: Per Gunnar Økland

Årets siste festival ble arrangert i Nandyala. Første kveld var det mange som kom frem til scenen og ba frelsesbønnen, men Rune Edvardsen var allikevel ikke helt fornøyd med festivalstarten. Etter konserten, sa han: « I kveld var det tungt å forkynne. Vi må nok jobbe hardt for få et skikkelig gjennombrudd på dette stedet. I kveld var det mye god respons, men jeg merker at det er mer som skal til her for å få det man ønsker. Men dette har vi gjort før, og vi et at slik er det. Så vi må bare sage på grenen til den faller av for å få det gjennombruddet.»

Kvelden etter var sangevangelisten syk, og slet med stemmebåndet. Øystein Gjerme, pastor i Salt Bergenskirken, var også med på reisen, og talte denne kvelden i sammen med Rune.

Gjennombruddet som Rune hadde ønsket kom søndag. Denne kvelden lyttet inderne på det som ble forkynt. Helgen før hadde Rune forkynt om «Jesus eller Barabbas» i Anatapur. Det samme gjorde han denne kvelden i Nandyala.

– Det gjorde godt i hjerte da jeg så hvor mange hender som ble løftet her i kveld og valgte Jesus istedenfor Barabbas. Nå er jeg spent på hvor mange som fyller ut oppfølingskortene som vi delte ut, og som tok imot vårt selvstudium i troen på Jesus. Målet vårt er å starte ti nye menigheter i byen, noe vi gjør etter hver musikkfestival.

Rune har nå vært på en tre ukers misjonsreise, der han først besøkte det afrikanske kontinent. På spørsmålet om hva er neste, svarer han: «Nå skal jeg først hjem til kone og barn. Så til de ansatte i Troens Bevis, før jeg til helgen drar til Bergen. Der har vi samarbeid med flere menigheter og vi skal gjøre noen aksjoner der. Det er jo heller ikke lenge til vi drar på ny kampanje. Vår evangelist, Hans Martin Skagestad, har tidligere holdt noen kampanjer i Ghana, og nå skal vi bli med å gjøre noe lignende som vi gjør i India.»

Musikkfestivalene som hvert år ledere tusener av mennesker til Jesus, er en økonomisk utfordring for Troens Bevis. Som følger av festivalene er det til nå plantet 250 menigheter bare i India. Du kan støtte arbeidet ved å gi en gave til Troens Bevis, eller ved å bli fast støttepartner.

Bli en støttepartner ELLER Gi en enkeltgave

GI MED MOBILEN: SEND EN SMS MED TRO (BELØP) TIL 2377.

Se bildegalleri:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157639873903824/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»India 2014″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter