Ny musikkfestival i helgen

I kveld var Rune Edvardsen og musikerne på ny musikkfestival i India. Se video fra den første konserten i Nandyala.

{snippet video|92152}

Redigering: Per Gunnar Økland

Det var mye som var på programmet denne fredagskvelden i Nadyala. Flere hadde tatt turen på tivoli, og rett over gaten var det rigget til musikkfestival med flere kjent indiske artister.

Kveldens gjesteartister var Vidjay Benedikt, som er en kjent bollywoodsanger, og Rune Edvardsen med sine svenske og norske musikere. Men først var det over 200 korsangere som skulle stå for underholdningen.

Benedikt fortalte sin frelseshistorie, om hvordan han var en kjent bollywoodsanger som fant Jesus. Selv har sangeren deltatt på samtlige av Troens Bevis sine konserter. I kveld brukte han tid til å takke for at han fikk være en del av arrangement, som han mente selv var noe av det beste i India.

Etter Benedikt ble teamet fra Troens Bevis ønsket velkommen med store blomsterkranser. Så var musikerne i gang med sin vestlige musikk.

– Folket her var litt beskjedne, men etter flere invitasjoner kom de frem og danset med scenen. I kveld var det tungt å forkynne. Vi må nok jobbe hardt for få et skikkelig gjennombrudd på dette stedet. I kveld var det mye god respons, men jeg merker at det er mer som skal til her for å få det man ønsker. Men dette har vi gjort før, og vi et at slik er det. Så vi må bare sage på grenen til den faller av for å få det gjennombruddet, forklarer Edvardsen etter konserten.

Regional samling
Øystein Gjerme fra Bergenskirken har også ankommet India. Tidligere på dagen deltok han på Manna Ministries regionale samling for pastorer. Manna Ministries er Troens Bevis sin lokale samarbeidspartner, og er også misjonsorganisasjonen som er med å arrangerer musikkfestivalene i India. Dette var pastorens første gang på musikkfestival med Rune Edvardsen og Troens Bevis.

– Når Rune Edvardsen stiller seg opp her på scenen i kveld, så er han hjemme hos hver enkelt av de som er her. Han har en fantastisk evne til å få kontakt med så enormt mange mennesker på en og samme tid. Dette her er skikkelig saker og jeg må si meg utrolig imponert. Jeg forstår også at dette er første kvelden og er bare oppvarmingen til det som skjer her i morgen, sier Gjerme.

Pastoren fortsetter undervisningen på lørdag formiddag.

Får oppfølging
Etter talen kom de som ønsket, frem til scenen for å være en del av alterkallet. Det ble delt ut flere oppfølgingskort til dem som ønsker å holde kontakten med lokale kirker i byen. Etter festivalen vil Troens Bevis og Manna Ministries gi ti pastorer støtte til å drive menighetsplanting i byen. De som ønsket fikk også ta et bibelstudie med hjem som brukes til oppfølging av søkende og nyfrelste. Kurset er oversatt til deres lokale språk og kan gjennomføres uten å eie en bibel.

Musikkfestivalene er en økonomisk utfordring for Troens Bevis, men viser seg å være svært viktige for menighetsplanting i India. Som følger av festivalene er det til nå plantet 250 menigheter i landet. Du kan støtte arbeidet ved å gi en gave til Troens Bevis, eller ved å bli fast støttepartner.

Bli en støttepartner ELLER Gi en enkeltgave

GI MED MOBILEN: SEND EN SMS MED TRO (BELØP) TIL 2377.

Se bildegalleri:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157639873903824/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»India 2014″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter