Fra 12 000 til 20 000 på kampanjen

Rune Edvardsen er i den indiske byen, Anatapur, og holder musikkfestival denne helgen. Fra en flott kampanjestart fredag, var det nærmere 20 000 tilstede på festivalområdet lørdag kveld.

{snippet video|92142}

Redigering: Per Gunnar Økland

Anantapur er en by i den sørlige delen av delstaten Andra Pradesh i India. I helgen arrangerer Troens Bevis en kampanje i byen, som har en befolkning på over 360 000, i følge en folketelling fra 2001.

Kampanjen er rettet mot den unge generasjonen, og musikk brukes bevisst som kommunikasjonsmiddel. Rune Edvardsen, misjonsleder for Troens Bevis, holder en tre dagers musikkfestival i byen. Hensikten er at tusener skal ta imot Jesus som sin personlige frelser. Festivalen vil rydde vei for mer tradisjonelt arbeid med menighetsplanting og evangelisering. I etterkant av festivalen vil ti innfødte evangelister, som er godt forberedt og trent for oppgaven, starte ti nye menigheter. Mange av disse blir underholdt av Troens Bevis i oppstartsfasen.

Brevkurset «Det Nye Liv» blir delt ut til alle frelsessøkende under festivalen, og er et viktig redskap i oppfølgingsarbeidet. Kurset er et bibelsk selvstudium som gir grunnleggende undervisning i troen på Jesus.

Musikkfestivalen som startet fredag fikk en god start. Bare første kveld var 12 000 tilstede på kampanjen, som arrangeres på en fotballstadion i sentrum av byen. Flere tusen ble berørt av budskapet som ble forkynt. Kampanjen fortsatte lørdag kveld med hele 20 000 mennesker tilstede. Kvelden startet med indiske musikere, før Troens bevis tok over scenen. Også denne kvelden ble budskapet tatt imot, og flere fylte ut oppfølgingskort. Alle som fyller ut kortene vil bli kontaktet av de ti nye evangelistene og invitert til å bli med i menighetene de nå starter.  

Se bildegalleri:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157639655924416/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»India 2014″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen

Vær med å be for avslutningskvelden og for oppfølgingsarbeidet som nå startes i Anatapur!Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter