Kampanjestart i Anatapur

I kveld startet årets kampanjer i India med flere tusen indere tilstede. Se videoblogg fra første kampanjedag i India.

{snippet video|92137}

Redigering: Per Gunnar Økland

I de neste to ukene skal Rune Edvardsen og hans musikere opptre på store musikkfestivaler i India. Første festival blir arrangert i Anatapur, som ligger sør i staten Andra Pradesh. Festivalen, som går over tre dager, begynte i kveld og arrangeres på en stadion i sentrum av byen. Allerede første kveld var det flere tusener av indere som deltok på festivalen, og svært mange var i ung alder.

Like etter konserten møtte vi en fornøyd sanger og forkynner. Rune Edvardsen ankom byen rett før kampanjestart, etter flere timer på reise fra Afrika. Det var en sliten evangelist vi snakket med.

– Dette var en kjempeflott åpning! Her var det mye folk som var overbegeistret for oss, musikken og vårt budskap. I forkynnelsen i kveld tok jeg opp hverdagslige temaer, om det å være kvinner og menn i India, og fortalte litt om meg selv og mine livssituasjoner. Her kjenner de ikke Jesus, men de kan forholde seg til det med frelse. Her var det tusenvis som ønsket å ta imot Jesus, og som skal følges opp i etterkant av musikkfestivalen, forteller Rune. – Nå er jeg trett for jeg har jo reist i nærmere 40 timer. Det skal bli godt å hvile litt før morgendagen.

Fortsetter i morgen
Med på reisen er John Kåre Gullestad (sanger og gitarist),  Peter Carlsohn (bassist), Klas Anderhell (trommis), Stig Lindell (keyboard), Nathalie Edvardsen (journalist og fotograf) og Per Gunnar Økland (videojournalist).

Ryktene om musikkfestivalen spres i byen, og de neste dagene ventes det enda flere folk til festivalområdet. Vi fortsetter våre oppdateringer fra India, så følg med videre på troensbevis.no og på vår Facebook-side.Få siste nytt fra misjonsfeltet direkte i innboksen din.

Meld deg på vår månedlige nyhetsmail!

Se siste nyheter