Ligger på etterskudd økonomisk

Troens Bevis ligger 3,2 millioner kroner på etterskudd pr. 30. november. Desember er normalt vår beste måned og organisasjonen har derfor et håp om et halvert underskudd ved årsslutt.

– Like før jul gikk vi ut med et julebrev der vi oppfordret våre støttepartnere til å gi litt ekstra i innspurten av året, sier Glenn Tønnessen, som er administrativ leder for Troens Bevis Verdens Evangelisering. Dersom alle våre misjonspartnere gir 500,- kr hver er vi ajour og har et godt utgangspunkt for neste år. Vi håper og ber nå om at mange har mulighet til det. Det blir spennende å gjøre opp regnskapet for 2013. Vi roper på vegne av de unådde, om midler til å nå ut med evangeliet like til jordens ender.  

– Da vi gjorde opp regnskapet pr. 30. november var vi 3,2 millioner i minus, i forhold til 1,6 millioner på samme tidspunkt i fjor. Men nå er jeg veldig håpefull for at vi i hvert fall vil ha dekket halvparten av dette beløpet ved utgangen av året, sier han.

1 million ekstra er allerede kommet inn gjennom en arv i desember sammen med en litt større momskompensasjon enn budsjettert. Desember er også statistisk sett den beste gavemåneden for Troens Bevis, så administrativ leder er optimistisk tross alt.

– Det som ligger bak de røde tallene er at vi har økt budsjettet vårt med 10 prosent dette året i henhold til vår langsiktige plan om å doble budsjettet vårt. Vi har økt det som går ut med 10 prosent, men nå ser det ut som om vi mangler fire prosent på de innkommende inntektene, og det er der regnestykket har gått i rødt, forklarer Glenn Tønnessen.

I fjor rundet Troens Bevis for første gang 40 millioner i inntekt, og i år var det håp om å få inn rekordhøye 44 millioner kroner til misjonen.

– Jeg ser at vi når langt ut med våre midler, og vi skal enda lengre. 

2013 har vært preget av økt misjonssatsning i Sørøst-Asia med storsatsning på innfødte evangelister i land som Nepal, Vietnam, Kambodsja, Laos, Thailand og Burma og Himalayaområdet forøvrig. Antall Innfødte Evangelister har økt fra 600 til 1000, med mål om 2000! I 2013 har Troens Bevis også startet to nye brevskolekontor i Himalaya og Thailand for å følge opp nye troende. Et nytt kontor i Vietnam er også under planlegging. Rune Edvardsen holdt flere store kampanjer i Asia og Afrika i løpet av året, samtidig som Troens Bevis driver den arabiske TV-kanalen Miracle Channel. Denne kanalen sendes 24 timer over to satellitter til 400 millioner seere.

Fra Aril Edvardsen mottok visjonen om verdensvid misjon i 1960, har misjonsorganisasjonen arbeidet målrettet med å ta evangeliet ut til de bakerste rekkene blant verdens unådde.

Ønsker du å støtte Troens Bevis med en misjonsgave?

Gi en enkeltgave

GI MED MOBILEN: SEND EN SMS MED TRO (BELØP) TIL 2377.

BRUK KONTONUMMER: 3000 37 32769.

Du kan  øremerke  gaven med hvilke del av arbeidet du ønsker å støtte. (Brevkurs, Innfødte Evangelister, Miracle Channel, Kampanjer, Oppdrag Asia, eller ganske enkelt Gave til Misjonen.

SE OGSÅ:
Skal planet 10 000 nye menigheter
Startet nye kontorer i Himalaya og Thailand 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter