Husk skattefritt trekk på gaver inntil årsskiftet

Vi minner om at du kan fremdeles rekke å få skattefritt trekk på gaver for 2013 frem til 31. desember.

Det er fremdeles mulig å få med skattefritt trekk på alle misjonsgaver til Troens Bevis Verdens Evangelisering for gaver mellom 500 og 12 000 kroner for dette året. For ektepar er beløpet 24 000 kroner. Fra 2014 blir forøvrig beløpet økt til 18.000 pr giver.

– Men for at givere skal få skattefritt trekk, må vi ha personnummeret deres for å få det registrert, opplyser Arnold Dragland, økonomisjef for Troens Bevis.

Denne ordningen innebærer at for beløp mellom 500 kroner og 12 000 kroner får giveren 28 prosent igjen på skatten. Ved full innbetaling utgir det 3360 kroner.

Troens Bevis er en verdensomspennende misjonsorganisasjon med virke i både Asia, Afrika, Midtøsten, Europa, Kaukasus og Norden. Gjennom evangeliske kampanjer, innfødte evangelister, gratis brevkurs og vår arabiske TV-kanal får unådde og kirkefremmede anledning til å begynne et nytt liv gjennom troen på Jesus.

Fawzi fra Algerie:
En varm hilsen til alle som jobber i Troens Bevis. Jeg takker veldig mye for den arabiske satelittkanalen og  for programmene som dere sender. Jeg og min kone trenger å bli kjent med Jesus, kan dere hjelpe oss? Kan vi få tilsendt Brevkurset «Det Nye Liv» på arabisk?

Gi en enkeltgave

GI MED MOBILEN: SEND EN SMS MED TRO (BELØP) TIL 2377.

BRUK KONTONUMMER: 3000 37 32769.

Du kan  øremerke  gaven med hvilke del av arbeidet du ønsker å støtte. (Brevkurs, Innfødte Evangelister, Miracle Channel, Kampanjer, Oppdrag Asia, eller ganske enkelt Gave til Misjonen.

Tags:


 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter