Amshy og Shabnam fant Jesus på kampanje

De to foreldreløse jentene, Amshy (20) og Shabnam (18), ble frelst etter fjorårets kampanje til Troens Bevis i Bidar, i India. Nå drømmer de om å få gå på bibelskole.

Troens Bevis reiser hvert år til India for å arrangere evangeliske kampanjer, og for å trene lokale pastorer og ledere til å utvide sine menigheter. Kampanjene arrangeres som musikkfestivaler for å tiltrekke et yngre og et mer møtefremmed publikum. Etter 12 år med musikkfestivaler er 250 menigheter plantet som resultat av festivalene. Dette i samarbeid med den lokale misjonsorganisasjonen, Manna Ministries.

I fjor var Troens Bevis på sin første kampanje i den indiske staten Karnataka. Fra første kveld ble tredagerskampanjen møtt med motstand. Regnet høljet ned, og mange ble hjemme. For dem som kom, ble dette en kveld der flere viste interesse for budskapet Troens Bevis kom med. Andre kveld regnet det i områdene rundt, men på festivalområdet var været klart. Siden det merkelig nok ble opphold på kampanjeplassen, mens hele byen ellers var preget av regn, valgte biskop Ernest Komanapalli fra Manna Ministries og Troens Bevis sin samarbeidspartner i landet, å kalle det «mirakelkampanjen».

Store mengder kom frem til frelsesbønn etter evangelist og daglig leder for Troens Bevis, Rune Edvardsen, spilte, sang og forkynte for det indiske publikum. Brevkurset «Det Nye Liv», som er Troens Bevis sitt selvstudium i troen på Jesus, ble delt ut til søkende og nyfrelste. Kurset deles ut i flere verdensdeler, og viser gode resultater. Bare i 2012 kom det inn hele 343 786 nye elever, og 96 543 ble registrert som frelste etter å ha fullført kurset. Dette gjør kurset til en av verdens største og mest effektive «bibelskoler».

Amshy (20) og Shabnam (18) var to av ungdommene som kom frem til frelsesbønnen, og mottok Brevkurset «Det Nye Liv». Som femåring mistet Shabnam sine foreldre i en bilulykke, og slektninger sendt henne til et foreldreløst hjem i Lathore, en landsby i Maharastra. Nå bor hun på hjemmet sammen med sin gode venninne Amshy. Foreldrene til Amshy drev egen matbedrift, men ble slått konkurs. På grunn av sin økonomiske situasjon ble foreldrene rådet til å sende datteren sin til det foreldreløse hjemmet i Lathore. Her holder jentene på med sin utdannelse. Da det skulle være musikkfestival i Bidar, ble barna fra det foreldreløse hjemmet tatt med til festivalen. Her fikk jentene høre om Jesus, og ble interessert i å lære mer om ham. Begge vokste opp med hinduistiske tradisjoner, noe de også praktiserte på det foreldreløse hjemmet. Derfor hadde de lite kjennskap til kristendommen. 13. mars, omtrent en måned etter festivalen, fullførte jentene selvstudiet i troen på Jesus. Fra Troens Bevis sitt oppfølgingskontor i Hyderabad mottok jentene en bibel og diplom. I juni kom beskjeden om at Shabnam og Amshy hadde tatt imot Jesus som sin Herre og Frelser. 16. juni ble de døpt i en kirke i Lathore. Nå forteller jentene at de har viet sitt liv til Jesus, og fra nå ønsker de å tjene Herren. Begge drømmer om å få gå på bibelskole for å lære mer om Guds Ord, og de vil deretter dra tilbake til landsbyen for å spre evangeliet til venner på det foreldreløse hjemmet.

Dersom du liker vårt misjonsarbeid i India, oppfordrer vi deg til å gi en gave til nye musikkfestivaler i India. Det mangler fortsatt en del midler til oppfølgingsarbeidet til Indiakampanjene som arrangeres i disse dager.

Bli en støttepartner ELLER Gi en enkeltgave

GI MED MOBILEN: SEND EN SMS MED TRO (BELØP) TIL 2377.

Se bilder fra musikkfestivalen i Bidar:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157632775906981″ flickrNumberOfImages=»500″ previewWidth=»120″ caption=»Kampanje i india 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen, Dan Alexander Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter