Marokkansk tenåring fulgte Jesus inn i tjeneste

En tenåring ser på Miracle Channel og blir overbevist om evangeliet. I dag er han et levende vitne for Jesus i Tunisia.

Miracle Channel mottok nylig dette brevet fra en av våre seere:
 «Jeg vil veldig gjerne at dere skal få vite hvordan jeg ble kjent med Jesus. Jeg kommer fra Marokko, og jeg likte å se på TV-kanalen deres og kommuniserte regelmessig med oppfølgingskontoret deres.  Da var jeg bare 17 år og gikk på gymnaset. Det var i et spesielt fag vi hadde, som het Filosofi og Islamsk idealisme, der jeg delte min mening om at Jesus er Guds sønn. Dette førte til at læreren ble stadig sint på meg og sendte meg ut på gangen. Men selv da var jeg full av fred og kjærlighet for alle.  Og jeg var veldig takknemlig for at jeg hadde funnet troen på Jesus.  Det var høyst ulovlig, og politiet begynte å lete etter meg.
Jeg endte opp i en situasjon der en i familien min ville drepe meg. Men Gud reddet meg fra en sikker død. Jeg flyttet til Tunisia der jeg giftet meg. Vi har nå to tenåringssønner og vi har et godt og nært forhold til menigheten. Vi har også venner fra andre nasjoner som vi evangeliserer sammen med, på tross av at dette er farlig. Vær så snill å be om at Gud vil være med oss og beskytte oss.»

Miracle Channel er en arabisk satellittkanal som sender 24 timer i døgnet til Nord-Afrika, Midtøsten, den Persiske Gulfen og Europa. Hver måned hører vi fra flere tusen seere som ønsker kontakt angående den kristne troen. Ønsker du å støtte arbeid kan klikke her. For å bli en fast støttepartner, kan du fylle ut skjema nedenfor.

{chronoforms}blipartner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter