Misjonskonsert i IMI Forum, Stavanger

Troens Bevis har inngått et samarbeid sammen med IMI Kirken og Normisjon. Lørdag står de sammen med flere lokale menigheter i Rogaland, med ønske om å samle inn 1,2 millioner på 2,5 timer.

Misjonskonserten «Salmer for misjon» har som mål å få støttepartnere til 200 nye innfødte evangelister i Kambodsja, og det på en kveld.
 
Lørdag 19. oktober kl. 19:00 står norsk salmesang og amerikansk Gaither sammen for å gi landet som har vært herjet av folkemord og Pol Pots-regime, nye ledere ved å gi støtte og undervisning til innfødte evangelister.

– De innfødte evangelistene er en del av IMI-kirken sin misjonsstrategi i Kambodsja. Dette er også noe vi i Troens Bevis satser på. Vi ønsker derfor å være med å sende ut effektive høstarbeidere i et land som har mindre enn to prosent evangeliske kristne (Kilde: Operation World). Det sier administrativ leder i Troens Bevis, Glenn Tønnessen. – Flere kjente sangere står på scenen denne kvelden, deriblant den amerikanske sangstjernen Russ Taff som har vunnet syv Grammypriser, og som også er kjent som vokalist fra The Imperials og Gaither Vocal Band. På scene står også Gunstein Draugedal, Roland Utbult og Stavanger Gospel Company.  

To evangelister vil fortelle sine gripende historier fra Kambodsja, som omhandler fengsel, tortur og nedslakting av egen familie under Pol Pots sin regjeringstid i landet. Evangelist og misjonsleder i Troens Bevis, Rune Edvardsen, og misjonsleder i IMI-kirken, Terje Høyland, vil også dele sine hjerter for landet. Misjonsvenn, Tor Inge Vasshus, fra Stavanger er hovedinitiativtager til misjonskvelden i Stavanger.

– Alt Guds folk i vår nasjon som tror på misjonsbefalingen, og som selv ikke kan reise ut, bør minst underholde en egen innfødte evangelist. Evangelistene i Kambodsja koster kroner 500 per måned, mindre enn en normal handletur på dagligvarebutikken. Igjennom 50 år er vår erfaring at hvert år planter evangelistene menigheter og vinner titalls eller noen hundretalls av mennesker for Jesus. Vi ønsker deg velkommen til årets misjonskonsert i Stavanger!  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter