Innocent fikk synet tilbake

For noen år siden begynte synet til Innocent Cishahayo, og forsvinne. Etter å ha vært blind i flere år, forteller han hvordan synet kom tilbake under Troens Bevis sin kampanje Burundi.

Etter avslutningen på kampanjen til Troens Bevis, forteller Innocent Cishahayo om hvordan han fikk synet sitt igjen etter de ba for syke på kampanjen i Muhanga.

{snippet video|92061}

– Før kunne jeg se, men det er lenge siden. Det begynte med at jeg ble syk, og at det kom veske fra øynene mine. Synet mitt ble svakere og svakere. En dag våknet jeg opp blind, og siden har jeg ikke kunnet se. I går, da de ba for syke, må det ha skjedd noe. Øynene mine stoppet å renne væske, og da jeg gikk her på området etter bønnen, begynte jeg å se trærne, forteller den unge gutten.

– Jeg fortalte min mor: «Se mor, ser du det treet?» Hun svarte: «Ja, jeg ser det treet». Hun spurte meg: «Hvor er det?», og jeg viste henne: «Der er der, mor». Da vi kom til huset der folk ba for folk, fortsatte jeg å fortelle mor om ting jeg kunne se. Jeg sa til min mor at jeg kunne se at huset var hvitt og at gulvet der var rødt.

Innocent ble med sin mor på konsertkampanjen som Troens Bevis arrangerte i september. I en bønn for syke, be det spesielt bedt om at blinde skulle få se. Guttens mor, Juliette Nahimana, er overbevist om at dette var et mirakel av Gud.

{snippet video|92062}

– Før det startet, hadde min sønn reist fra oss for å søke etter jobb i en by som heter Rugombo. Da han kom frem, begynte han å bli syk. Jeg fikk beskjed om at sykdommen, og arbeidslederen fikk fraktet han tilbake til denne kommunen. Jeg kunne ikke hente han selv siden min mann er handikapet.  Men da jeg fikk han hjem, så jeg at han hadde problemer med øynene. Hadde denne situasjonen oppstått før jeg tok imot Jesus, tror jeg min reaksjon ville vært annerledes. Vi gjorde vårt beste med å få han til sykehuset i Ngozi, men doktoren sa til meg at det ikke var noe han kunne gjøre. Han sendte oss tilbake. I går, da de ba for syke, begynte det å renne blod fra øynene hans. Vi fortsatte å be og etterhvert var det ikke noe mer der, sier Juliette.

Siste kampanjedag tok Juliette med sin sønn på scenen for å fortelle om hendelsen. Flere av tilskuerne visste godt hvem familien var, og kjente til den blinde gutten.

– Synet fortsetter å bli bedre og bedre. Jeg føler en fantastisk glede, siden Jesus har gjort meg godt, sier Innocent og drar på smilet.

Se bilder:

innocente

Innocent forteller han fikk synet tilbake på kampanjen i Burundi.

innocenteber

Her ber Innocente for synet sitt under kampanjen i Muhanga.

innocentemor

Innocente og moren Juliette vitnet fra scenen om helbredelsen som fant sted under kampanjen i Muhanga. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter