ListerFest i Sarons Dal

Kommende lørdag kl.14.00 arrangeres ListerFesten i Sarons Dal for første gang. Dette blir en dag med program for alle aldersgrupper.

Strømfotball og rugby:

Hva med å se en strømfotballkamp mellom et røft rugbylag og lokale kirkeledere? Guttene i Flekkefjord Tigers vil også vise oss ekte rugby. Kvinesdal Amcar-klubb stiller med sine tøffe biler i full amerikansk størrelse, mens Kvinesdal RC-klubb stiller med sine radiostyrte miniatyrutgaver. Gyland Hesteskokaster-klubb inviterer til konkurranser for å dele ut pokaler til regionens beste hesteskokastere, og tar med hestene for prøveridning. Kvindølene Irene og Cutta vil sammen med Rune Edvardsen levere trestemt sang og musikk.

Folkemøte med Tønes og Verås Larsen:

Festen fortsetter utover ettermiddagen med folkemøte i Sarons Dal-hallen der flere kjente personligheter deltar. Blant annet spellemannsprisvinner Tønes og teatersanger og spellemannsnominerte Elias Akselsen. Rune Edvardsen tar oss med på OL-gulløpet til Eirik Verås Larsen og intervjuer de tre kjente idrettsutøverene; Eirik Verås Larsen (padler), Marianne Fredbo (paralympicssvømmer) og Ludvig Hunsbedt (bilcrosslegenden). Ved å sette høye mål og betale prisen for å oppnå målet, har de alle tre lykkes med sin idrett. Her vil det stilles likhetstrekk med de store målene i livet.

Lokale politikere:

Vi får besøk av fire lokale politikere som kan få plass på Stortinget. Sammen med andre lokale politikere vil tre av disse være med under hele arrangementet og utrykke sine meninger. Det blir også en politikerdebatt ledet av Sten Sørensen. Alle de syv partiene som er representert på Stortinget har fått forespørsel om å komme. De som har meldt sin ankomst til arrangementet er følgende politikere: Hans Fredrik Grøvan KrF, Kjell Ivar Larsen FrP,  Odd Omland AP, Anne Margrethe Larsen V, Ånen Werdal H, Thor Magne Tjørhom SP, Mali Steiro Tronsmoen SV.

Delta i barnekor:

Vi håper på å sette sammen et stort barnekor fra Listerområdet og inviterer derfor alle barn i regionen til å møte opp litt før for å delta i barnekor sammen med barneartistene Mathias & Pernille Fjalseth. Man møter opp kl. 12:00, to timer før arrangementet starter, for å få nødvendig instruksjon av familien Fjalseth. Det blir også et eget opplegg for barna under folkemøtet i lokaliteter ved siden av Sarons Dal-hallen.

Uansett vær:

Arrangementet vil bli avviklet uansett vær, men foreløpig er værmeldingene gode. Ved dårlig vær vil noen av uteaktivitetene flyttes inn i Sarons Dal-hallen. Arrangementet er et tilbud fra Troens Bevis og regionale menigheter til listerbefolkning. Derfor er også arrangementet helt gratis. Med andre ord, dette blir en dag spekket med høydepunkter for store og små!

Se arrangement på Facebook →

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter