Bønneskolen: Fantastiske muligheter

For mange er bønneskolen hver morgen kl. 08:30 en av de mest populære samlingene under Sommerstevnet.

– Gjennom bønneskolen ber vi for misjonsarbeidet ut fra Troens Bevis, og utvikler samtidig bønnelivet til den enkelte, sier bønnegeneral Kjell Haltorp.

I år er det seks år siden Aril Edvardsen ba Kjell Haltorp om å lede morgenbønnen under Sommerstevnet med undertittelen.

– Det har vært veldig inspirerende å se veksten i bønnesamlingene, ikke minst i år da vi har fylt Kirken i Dalen hver morgen kl. 08:30, sier den entusiastiske bønnekjempen Kjell Haltorp, som har stått i spissen for bønneskolen gjennom hele denne perioden.

To hovedelementer
– Bønneskolen har to hovedfokus: For det første ber vi for det store misjonsarbeidet som går ut fra Troens Bevis. Vi inviterer ledere for ulike virksomhetsgreiner til våre samlinger, og ber om Guds velsignelse og ledelse over arbeidet.

– Det andre fokuset er at deltakerne får utvikle sitt eget personlige bønneliv. Lønnkammeret er lik lønningskammeret. Dette å ta tid sammen med Jesus, samtidig som at Han elsker å ha tid sammen med oss er fantastisk, jfr. Matteus 6:6.

– Jesus sier: Gå inn i ditt lønnkammer. Be til Gud. Din Far som er i det skjulte skal lønne deg i det åpenbare. Lønnkammeret er det beste stedet for stillhet og erfaring av Guds nærvær; det ideelle sted for fellesskap med Gud, sier Kjell Haltorp.

Stedet for lønnspålegg
– Lønnkammeret er stedet for lønnspålegg; det vil si resultater som Gud gir i forhold til våre behov. Ikke minst dette året har vi fått mye tilbakemeldinger og god respons, forteller bønnelederen.

– En kristen på kne kan utrette langt mer enn en filosof på tåspissene. Sammen med Gud får du inntrykk som deretter kan komme til uttrykk, sier den humoristiske og inspirerende bønnegeneralen Kjell Haltorp.

Se bilder:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634712243341/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter