Appell i Sommernatten

Synnøve Ånensen sang og Åge Åleskjær talte til flere hundre under nattåpent i Kvinesdal sentrum tirsdag kveld.

Tradisjonen tro var det nattåpent i Kvinesdal sentrum tirsdag kveld etter kveldsmøte i Sarons Dal til glede for stevnedeltagere og bygdefolk. I tillegg til gode tilbud i butikkene, holdes et også ett friluftsmøte med sang og appell hvert år.

Denne gangen var det Synnøve Ånensen som underholdt er lydhørt publikum med kjente og kjære gospelsanger.

– Det er fantastisk kjekt og nå et så bredt publikum med sangen min. Jeg ønsker jo å formidle noe gjennom musikken min, så når folk kommer og takker meg med tårer i øynene, slik som i kveld, betyr det veldig mye for meg, sa Synnøve Ånensen etter konserten.

Åge Åleskjær holdt heller ikke tilbake under appellen der han talte om røverne på korset.

– Det var en av røverne som skjønte det. Han skjønte hvem Jesus var. Han sa, “tenk på meg når du kommer til ditt rike”, sa Åleskjær mens han minnet tilhørerne om hvor enkelt og lett Jesus har gjort det for oss og komme til Han.

– Det er så enkelt å bli frelst at hver den som kaller på Jesus skal bli frelst. Det er nok å si; “Jesus tenk på meg”. Eller ganske enkelt “Hør min bønn”, forklarte Åge Åleskjær de flere hundre tilhørerne som stod og lyttet rundt paviljongen.

– Det som er så fint med et slikt friluftsmøte er at publikum er jo helt annerledes enn på et vanlig møte. Her ute i sentrum er terskelen lav for å stoppe opp og lytte, og vi håper jo at sangen og ordene har nådd frem til flere hjerter i kveld, tilføyde Synnøve mens hun pakket opp utstyret sitt.

Se bildene:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634682627582/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen

Vi minner om at det er ennå mulig å få kjøpt billetter til Carola-konserten i Sarons Dal-hallen i kveld kl. 21:30. Det er et begrenset antall med billetter. Disse kan kjøpes på Stevnekontoret i Sarons Dal. 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter