“Alle trenger Jesus”

Alle mennesker trenger et livsforvandlende møte med Jesus, sa Øystein Gjerme søndag kveld i Sarons Dal.

– Sarons Dal er en institusjon i norsk kristenliv. Jeg vokste opp med bladet Troens Bevis hos mine besteforeldre og foreldre, og leste Arils bøker. Som ung kristenleder i landet setter jeg stor pris på å bli invitert hit som stevnetaler. Mitt håp er å formidle noe som treffer visjonen, uttalte Øystein Gjerme, som talte søndags kveld og mandags formiddag i stevneuka.

Øystein Gjerme er pastor på niende året i Bergenskirken. Han forteller at de opplever jevnlig å se at mennesker kommer til tro.

– Vi har rundt 400 til gudstjeneste hver søndag. Veksten har vært passelig slik at vi har klart å bevare vår egenart. Smågrupper er noe av nøkkelen i menigheten sa han og la til at menigheten også har hatt et ekspansivt misjonsarbeid i India de siste årene.

– I våre menigheter bør det ikke være så mye oppmerksomhet om våre lokale visjoner, men om Hans visjon. Fokuserer vi for mye på våre egne velformulerte visjoner, kan vi fort ta oppmerksomheten vekk fra Ham, poengterte Øystein Gjerme, og understrekte følgende verdier i menigheten:

At vår motivasjon er preget av en Guds rike mentalitet, at vårt fokus er på dem som er utenfor, at vår strategi er å jobbe gjennom mennesker, og at vi som ledere innser behovet for selvledelse.

Se opptak av møtet:

{snippet video|92003}

Se bildene:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634635498081/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen

I august nummeret av Troens Bevis bladet vil du få lese hele denne artikkelen sammen med mye annet spennende stevnestoff. For å motta et gratis abonnement på Troens Bevis bladet, kan du fylle ut skjema nedenfor.

{chronoforms}magasiner{/chronoforms} 

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter