Sterkt fra Rune under åpningen

Rune Edvardsen hadde et klart budskap til Norges kristne under åpningstalen “Retrett eller Angrep”.

{snippet video|92000}

Åpningstalen under Sommerstevnet i Sarons Dal blir tradisjonelt sett på som toneangivende for resten av Sommerstevnet. Dersom det viser seg å være tilfellet også i år, blir den kommende uken en sterk oppfordring til kristne om og ikke stille seg på sidelinjen i samfunnet. I stedet anmodet Rune Edvardsen de troende til å gå til angrep –  bevæpnet med kjærlighet og nåde.

Rune trakk frem den store kristen eldrebølgen over landet, som han priste for deres trofasthet og store engasjement som fremdeles er synlig i høy alder. Men han advarte også de kristne om at dersom de yngre ikke kom på banen snart, ville Norge være avkristnet om 20-30 år.

– Også må vi huske at vi er ikke dommere. Vi er de skyldige som er blitt tilgitt. Slik må vi også møte andre, presiserte han.

Vi minner om at det er direktesending av hele Sommerstevnet på nettsiden vår, og at de enkelte talene i tillegg blir lagt ut etter hvert på video. Her er gårsdagens video:

Se bildene:

{artimageview flickrApiKey=»eeceaffeaa0f86f64a42d81dfa7efec0″ flickr=»Troens Bevis» flickrSet=»72157634622271195/» flickrNumberOfImages=»800″ previewWidth=»400″ caption=»Sommerstevnet 2013″ autoGenerateThumbs=»true» }{/artimageview}

Foto: Nathalie Edvardsen

  

Gi en gave til misjonsarbeidet!

Se siste nyheter